Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η Έλενα Ράπτη και άλλοι 4 βουλευτές που βρίσκονται σε κανόνα σιωπής στη Βουλή

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουν μείνει άλαλοι με τα όσα βλέπουν και ακούν εκεί μέσα! Ο λόγος για 4 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μία βουλευτίνα της ΝΔ που από τον προηγούμενο Οκτώβριο που ορκίστηκαν οι «300» της σημερινής Βουλής ως τις 30 Ιουλίου που διεκόπησαν- λόγω θέρους- οι εργασίες της και στη διάρκεια 180 συνεδριάσεων παρέμειναν απολύτως… «άφωνοι», καθώς δεν έλαβαν τον λόγο ούτε σε ένα από τα δεκάδες – σοβαρά και μη- νομοσχέδια, ενώ φαίνεται ότι δεν είχαν καμία απορία για τα κυβερνητικά πεπραγμένα καθώς δεν ανέπτυξαν ούτε μία ερώτηση.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο υφυπουργός Επικρατείας κ. Γ. Πεταλωτής που δεν βάζει γλώσσα μέσα στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όπως ενδεχομένως και ο κ. Γιώργος Λιάνης , ο εκ Ξάνθης ορμώμενος κ. Τσετίν Μάντατζης, Γιάννης Δημαράς και η νεαρά βουλευτής Θεσσαλονίκης κυρία Ελενα Ράπτη η οποία παραμένει καθ΄ όλη την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο απολύτως σιωπηλή.
Οφείλουμε να σχολιάσουμε ότι στις συχνές πυκνές κοινωνικές εμφανίσεις της, ακόμη και σε γάμους celebrity είναι λαλίστατη!

Κουβέντα δεν λένε οι πέντε λες και μαζί με τον όρκο του βουλευτή τους έβαλε ο πνευματικός τους σε κανόνα σιωπής, όπως λένε στα μοναστήρια!
Το Blog των Κυριών
Σημ.axinosp:Λέτε αν τους πλακώναμε στα γιαούρτια, να τους λυνόταν ο όρκος της σιωπής, αγαπητές μου κυρίες !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη μιλήσει αυτή, ηλιθια τελειως. Γιατί την ψηφιζουν;;; Για τους άλλους ασ'το Πασοκ ειναι αυτό, δε χρειαζεται λογια...

Ανώνυμος είπε...

"Η σιωπή των αχαμνών"!!!
Και μετά "Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα"
Σαν θερινό σινεμά!!!