Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Σπεύσατε στις Σπέτσες!

Έχετε από τις ελάχιστες ευκαιρίες στη ζωή σας να δείτε μαζεμένους εκατοντάδες πάμπλουτους άεργους, ορισμένοι εκ των οποίων παραμένουν πάμπλουτοι αν και ο μπαμπάς έχασε τη “δουλειά” πριν από 40 χρόνια.
Ισχυρίζονται ότι το αίμα τους είναι γαλάζιο (το οποίο προφανώς αποτελεί βιολογική ανωμαλία) και θα τους αναγνωρίσετε από το γελαδίσιο βλέμμα που αποκτά ένας άεργος που θεωρεί τον εαυτό του σημαντικό.
Συστήνονται ως μέλη βασιλικών οίκων ή (στη χειρότερη) οίκων μόδας. Ως μέλη οίκων ανοχής δεν συστήνεται κανείς, αν και η πουτανιά κυλά στο αίμα (ναι, αυτό το γαλάζιο) των περισσοτέρων! Εμείς πάλι, ως περήφανοι Έλληνες, ζευγάρι Τατιάνα -Νικόλαος είχαμε εδώ και χρόνια για να αποθεώνουμε το τίποτα. Και μάλιστα “εστεμμένο” όχι από κάποιο κληρονομικό δικαίωμα αλλά από τον ομφαλό της Δημοκρατίας: την κυρίαρχη κάλπη της AGB.
(Στη φωτο το ζευγάρι σημαιοστολισμένο μαζί με την γκουβερνάντα του Νικολά, που ξέχασε όμως, μέσα στην παραζάλη των προετοιμασιών του γάμου, να βγάλει το πάνω μέρος της πιτζάμας της)

Dimitris Soultas

Δεν υπάρχουν σχόλια: