Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Έκτακτη συνάντηση Παπανδρέου - Παπαδήμου στο Μαξίμου

Έκτακτη συνάντηση έχουν σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός με τον Λουκά Παπαδήμο, με τον Γιώργο Παπανδρέου να φαίνεται ότι κάνει άλλη μία προσπάθεια να εντάξει τον πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας στο κυβερνητικό σχήμα.
Τα πράγματα τις προηγούμενες ημέρες εξελίσσονταν κατά τρόπο ιδιαιτέρως προβληματικό για την Ελλάδα, τα δυσμενή σχόλια και οι αναφορές στον διεθνή Τύπο έχουν πυκνώσει επικίνδυνα και οι αγορές ακόμη δεν έχουν απορρίψει το σενάριο μιας ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας.
Το τελευταίο σενάριο, με πολλές πιθανότητες να εφαρμοστεί είναι να αναλάβει κ. Παπαδήμος τη θέση αντιπροέδρου στην κυβέρνηση ως επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου, καθώς, η συμμετοχή του στην κυβέρνηση εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει ως εχέγγυο αξιοπιστίας απέναντι στις Βρυξέλλες και τις αγορές

www.bankingnews.gr

Σημ.axinosp:Δεν νομίζω ότι το Αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων και Ευρωπαίων Τραπεζιτών Παπαδήμος θα αναλάβει ένα καράβι που βουλιάζει. Είναι η τρίτη φορά που ο Παπανδρέου τον ζητά, με πρώτη το Οκτώβριο που έπαιζε ξανά το όνομα του.
Βέβαια επειδή ο ρόλος του σαν Γκαουλάιντερ ξένων τραπεζικών συμφερόντων, δεν μας αποκλείει μαζί με τους άλλους ξενόφερτους "συμβούλους" του Τσολάκογλου-Παπανδρέου να συμμετέχει και αυτός συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο των τοκογλύφων Τραπεζιτών εναντίον της χώρας μας.
Τώρα για την ικανότητα του στα οικονομικά οι τίτλοι που έχει είναι όντως μεγάλοι (FED Βοστώνης , ΕΚΤ), υπάρχει όμως και ο αντίλογος.
Θυμηθείτε τα παιχνίδια που έκανε σαν διοικητής με την μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος όπου την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 1999, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, σε άρθρο της με τίτλο "SOS Παπαδήμου προς επενδυτές", κατ’ αποκλειστικότητα δημοσίευσε βαρυσήμαντες δηλώσεις του κ. Λουκά Παπαδήμου, που αποτέλεσαν και την αφορμή για την αρχή της πτώσης του ΧΑΑ. Μαζί με το δίδυμο Σημίτη-Παπαντωνίου είναι υπεύθυνος για τη συνεισφορά του στη μεγαλύτερη ληστρική ανακατανομή πλούτου του 1998-2001 μέσω του ΧΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: