Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Νέο σαμποτάζ στον αγωγό φυσικού αερίου Ιράν Τουρκίας

Νέα βομβιστική επίθεση στον αγωγό φυσικού αερίου Ιράν Τουρκίας στην επαρχία Agri της κεντρικής ανατολικής Τουρκίας. Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν η διακοπή της ροής του φυσικού αερίου από το Ιράν προς την Τουρκία, σύμφωνα με δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά που προκλήθηκε από την επίθεση. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής εταιρείας BOTAS, οι επισκευές στον αγωγό ξεκίνησαν άμεσα με στόχο της εξάλειψη κάθε πιθανότητας διακοπής της παροχής φυσικού αερίου στην τουρκική αγορά.

Τοπικός αξιωματούχος της κυβέρνησης δήλωσε ότι οι αρχές θεωρούν ότι η έκρηξη είναι κατά πάσα πιθανότητα έργο της κουρδικής οργάνωσης PKK, η οποία όμως έχει κηρύξει μονομερή διακοπή των επιχειρήσεων της από τις 13 Αυγούστου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Το πετρέλαιο είχε πάντως άνοδο στις σημερινές αγορές !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: