Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

A Crude Awakening - The Oil Crash «Μία Αργή Αφύπνιση»


kathimerini.gr ( 17-10-07 )

Δραματικές οι αλλαγές από την ενεργειακή κρίση
«Μία Αργή Αφύπνιση» λέγεται το ντοκιμαντέρ που φιλοδοξεί να ξεσκεπάσει λεπτομέρειες για την επερχόμενη ενεργειακή κρίση

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ αλλαγή στον τρόπο ζωής μας προβλέπει επιστημονικό ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής, που θα προβληθεί στις 9 Νοεμβρίου και περιγράφει με ζοφερά χρώματα την παγκόσμια ενεργειακή κρίση.

Κεντρικό μήνυμα της ταινίας είναι ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής του Δυτικού ανθρώπου δεν είναι βιώσιμος και ο πλανήτης χρειάζεται κατεπειγόντως τολμηρούς πολιτικούς, έτοιμους να αποκαλύψουν την πικρή αλήθεια στους ψηφοφόρους και να διασφαλίσουν την κατά προτεραιότητα χρηματοδότηση των μελετών για τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Το ντοκιμαντέρ στηρίζεται στη θεωρία που θέλει τα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο να βρίσκονται σε φάση εξάντλησης. Πρώτος εξέφρασε τη θεωρία αυτή ο Γεωλόγος της Shell, Κινγκ Χιούμπερτ τη δεκαετία του 1950. Εκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (ΙΕΑ) το 2005 έλεγε: «Δεν υπάρχει έλλειψη πετρελαίου ή φυσικού αερίου, ενώ τα αποθέματα υδρογονανθράκων σε όλο τον πλανήτη είναι ικανά να συντηρήσουν το παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα για το επερχόμενο μέλλον».

Λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση της έκθεσης της ΙΕΑ, το ολλανδικό Ίδρυμα Peak Oil εξέδωσε τη δική του εκδοχή της υπόθεσης, που υποστηρίχθηκε και από το κρατικό Ινστιτούτο Ενεργειακών Ερευνών της χώρας. Το συμπέρασμα του Ινστιτούτου υποστηρίζει ότι η πετρελαϊκή βιομηχανία θα έχει αντλήσει πάνω από το ήμισυ των υπαρχόντων αποθεμάτων μεταξύ 2012 και 2017, ίσως και νωρίτερα.

Σε έκθεση που δημοσίευσε η ΙΕΑ τον Ιούλιο, η υπηρεσία είχε μεταβάλει τη θέση της: «Η παγκόσμια παραγωγή πετρελαίου μοιάζει να έχει φθάσει στην κορύφωσή της. Αν και τα αποθέματα ορυκτών καυσίμων είναι πεπερασμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα αφορούν το επικρατών επενδυτικό καθεστώς και τα προβλήματα των υποδομών, που περιορίζουν τη μεσοπρόθεσμη ανάπτυξη της εξόρυξης».

Η υπηρεσία εκτιμά έτσι ότι τα αποθέματα πετρελαίου είναι άφθονα, αλλά η ικανότητά μας να τα αντλήσουμε αγγίζει τα όριά της. Το ντοκιμαντέρ «Crude Awakening» θα προβληθεί στη Βρετανία από τις 9 Νοεμβρίου.

wikipedia
Τα τορεντ για να το κατεβάσετε εδώ......
ή
http://rapidshare.com/files/41903856/Arudewakeningheilrash_Hendoone.part1.rar
http://rapidshare.com/files/41904015/Arudewakeningheilrash_Hendoone.part2.rar
http://rapidshare.com/files/41903971/Arudewakeningheilrash_Hendoone.part3.rar
http://rapidshare.com/files/41903954/Arudewakeningheilrash_Hendoone.part4.rar
http://rapidshare.com/files/41904255/Arudewakeningheilrash_Hendoone.part5.rar
http://rapidshare.com/files/41904293/Arudewakeningheilrash_Hendoone.part6.rar
http://rapidshare.com/files/41904287/Arudewakeningheilrash_Hendoone.part7.rar
Αν χρειαστεί password : www.docs4you.org
freeforum-gr
Ελληνικοί υπότιτλοι εδώ