Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση....

Για ολιγοήμερες διακοπές, έφτασε χθες βράδυ στην Κρήτη με την τελευταία πτήση της Aegean Airlines και με τους τρεις σωματοφύλακές του, ο Πρωθυπουργός. Ο Γ. Παπανδρέου που συνοδεύεται από την σύζυγό του Άντα, κατέλυσε στο ξενοδοχείο "Αμιράντες" στις Γούβες όπου (όπως έχει γράψει το CRETALIVE) βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές μέρες ο αδερφός του Νίκος με την σύζυγό του, το ζεύγος Σιφουνάκη-Δασκαλαντωνάκη, ενώ νωρίτερα ήταν και ο υφυπουργός Σπ.Κουβέλης κ.α.

Ο κ.Παπανδρέου το μεσημέρι έφαγε κάτι ελαφρύ παρέα με τον αδερφό του και στη συνέχεια πήγε στη βιλίτσα που μένει για να ξεκουραστεί, ενώ ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες και για το γυμναστήριο !
Και για να πάρετε μια ιδέα για το "Αμιράντες", δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν !!
Οι τιμές δωματίων σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ξεκινούν (3 ημέρες για 2 άτομα), από 1200 ευρώ για ένα απλό δωμάτιο και αγγίζουν τις 10000 ευρώ για μια σουίτα.


Μιλάμε για φτώχεια καταραμένη...
Έχω μάτια και βλέπω

Σημ.axinosp:Ε ρε κρεμάλες που θα στηθούν σε λίγο καιρό !!