Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Καραμανλής: Έκανα εκλογές γιατί θα με καθάριζαν

Εκτός από τα παιδάκια και τα ανέκδοτα που κυριάρχησαν στο δείπνο του Καραμανλή στην ταβέρνα του Ποταρή στο χωριό Κουνουπιά Αρκαδίας, εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός σ' έναν οπαδό της Ν.Δ. που τον πλησίασε και τον ρώτησε.

«Πρόεδρε γιατί πήγες σε εκλογές αφού γνώριζες ότι θα χάναμε;».

Ο Καραμανλής τον κοίταξε και χωρίς να χάσει χρόνο του απάντησε.

«Γιατί θα με τρώγανε...»

Η συγκεκριμένη απάντηση έρχεται να ενισχύσει την άποψη που διατυπώνουν στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Καραμανλή, σύμφωνα με την οποία οι Αμερικάνοι είχαν αποφασίσει πολύ πριν από τις εκλογές να τελειώνουν με τον πρώην πρωθυπουργό.

parapolitika
Διάβασα στο site Parapolitika.gr αυτό το άρθρο και απόρησα για το αν αυτό που γράφουν θεωρούν ότι είναι υπέρ του πρώην Πρωθυπουργού...

Δεν ξέρω πόσο βάσιμη είναι η ανάρτηση αλλά θεωρώ ότι αν αληθεύει έστω και κατ' ελάχιστο , μόνο "καλή" δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Τί μας λέει δηλαδή;;;

Ότι "φοβήθηκε" για την ζωή του και προτίμησε να την ...κάνει;;;
Το να φοβήθηκε είναι ανθρώπινο και ίσως κατανοητό αλλά ο Κ.Κ δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε Έλληνας , ΗΤΑΝ o ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ο οποίος ΟΡΚΙΣΤΙΚΕ να βάζει ΠΑΝΩ απ' ΟΛΑ την ΠΑΤΡΙΔΑ...

Ακόμα όμως και ΑΝ υποθέσουμε ότι υπερίσχυσε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης , πόσο τον κατεβάζει στα μάτια ΟΛΩΝ όταν μεταξύ παιδάκιων και ανεκδότων διακόπτει λίγο την "ησυχία του" λέγοντας αφοπλιστικά «Γιατί θα με τρώγανε...»...

Δεν μας λέει το Parapolitika τι έκανε μετά την απάντηση...
Συνέχισε την πλάκα και τα παιδάκια;;;

Αγαπητοί του Parapolitika , αν έχετε δίκιο , τότε πολύ καλά είναι θυμωμένος ο λαός (ιδιαίτερα της ΝΔ) με τον Κ.Κ που από τις εκλογές μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει.
Δεν μπορεί να ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ για την ζωή του ο Πρωθυπουργός της χώρας και να μην έχει βγει έκτοτε δημοσίως να ενημερώσει τους πολίτες της χώρας του ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ τον απειλούσαν...
Δεν περιποιεί τιμή αυτή η συμπεριφορά ούτε στον ίδιο ούτε σε αυτούς που τον τίμησαν με την ψήφο τους.
Εύχομαι να κάνετε λάθος ...
Γιατί αν δεν κάνετε εσείς λάθος τότε έιχε ΔΙΚΙΟ ο Ελληνικός λαός που τον έστειλε για ...παιδάκια.
Αντίλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια: