Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Το χάσμα

...Αυτή τη φορά όμως οι διαφωνίες δείχνουν αγεφύρωτες, με το μεν ΔΝΤ να κατηγορεί την Ουγγαρία για την εφαρμογή μη συμφωνηθέντων μέτρων φιλολαϊκής κατεύθυνσης, όπως η επιβολή έκτακτου φόρου στις τράπεζες, ο οποίος θεωρήθηκε εμπόδιο για την ανάπτυξη, και τη δε ΕΕ να χαρακτηρίζει ορισμένα μέτρα της χώρας ως ασυμβίβαστα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, εκφράζοντας ταυτόχρονα ανησυχίες για την ανεξαρτησία του τραπεζικού τομέα, μετά από την απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει το μισθό του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας. Προς το παρόν, όπως έχει ανακοινωθεί από την ουγγρική πλευρά, το πρόγραμμα της δανειοδότησης θα συνεχίσει μέχρι τον Οκτώβριο οπότε και θα λήξει επισήμως, με μόνο προβληματισμό πλέον το διακανονισμό με την ΕΕ για τον προϋπολογισμό του 2011. Όσο για το αν θα προχωρήσει σε εκ νέου δανεισμό από το ΔΝΤ, όπως φαίνεται ο Ορμπάν προτιμά να αφεθεί στο έλεος των αγορών, παρά να επωμιστεί για μία ακόμα φορά το βάρος της διεθνούς εποπτείας. Βέβαια, η ρητορική του ίσως αλλάξει θεαματικά μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, αφού έπειτα από την πολυπόθητη νίκη ίσως προτιμήσει την πεπατημένη και επανεξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΔΝΤ. Πάντως από την πλευρά του, το ΔΝΤ δηλώνει έτοιμο να ξεκινήσει νέο γύρο διαπραγματεύσεων οποιαδήποτε στιγμή, αν και εφόσον η Ουγγαρία αποφασίσει να λήξει το «αντάρτικο». Μέχρι στιγμής όμως, αυτές που θα έχουν τον πρώτο λόγο θα είναι οι αγορές, αφού ένα αρνητικό τους νεύμα και μια ραγδαία πτώση του φιορινιού μπορούν να επισπεύσουν την επιστροφή της «άσωτης» χώρας στο ΔΝΤ, η οποία σύμφωνα με τους διεθνείς αναλυτές υπολογίζεται ότι θα γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο. Ίδωμεν…
Επίκαιρα
Σημ.axinosp:Σας γάμησαν οι Ούγγροι και σκούζετε σαν μωρές παρθένες Τραπεζίτες, σε λίγο η σειρά μας, το αντάρτικο θα γενικευτεί σε όλη την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: