Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

J P Morgan: Μπορεί να δούμε το πετρέλαιο στα 50 δολ (εδώ γελάμε !)

Πτώση της τιμής του πετρελαίου ως και τα 50 δολ το βαρέλι βλέπει η J P Morgan σε τελευταίο ενημερωτικό της σημείωμα, επισημαίνοντας ότι οι κίνδυνοι είναι ορατοί, και αφορούν πιθανή κάμψη της ζήτησης λόγω της ανάσχεσης της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας και λόγω του περιορισμού της ενεργειακής κατανάλωσης προς εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων.Στo σημείωμα αναφέρεται πως εφόσον Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ και Εμιράτα μειώσουν τις εξαγωγές τους προς την Κίνα, είναι λογικό να ζητήσουν από τα μέλη του ΟΠΕΚ να περιορίσουν την παραγωγή τους. Ωστόσο μέχρι να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μπορεί να δούμε το πετρέλαιο στα 50 δολ. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ΔΝΤ, η κατανάλωση πετρελαίου το 2012 θα αυξηθεί κατά 400.000 βαρέλια ημερησίως, ποσότητα που είναι ελάχιστη και δεν μπορεί να στηρίζει τις τιμές.
Reporter
Σημ.axinosp:Οι προβλέψεις από σοβαρούς αναλυτές για το 2012 όσον αφορά το πετρέλαιο είναι μαύρες σαν το χρώμα του και 200 $ (£ 130) το βαρέλι. Κοινώς της πουτάνας θα γίνει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: