Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Οι απόψεις του Τσόκλη για τους βιαστές

Κουλτούρα να φύγουμε
Σήμερα με το που είδα το ακόλουθο βίντεο είχα τάση εμετού. Είχα και μια τάση να δώσω σφαλιάρα σε έναν "πνευματικό" και "αναρχικό" νεοέλληνα κουλτουριάρη. Έναν ρατσιστή και μισογύνη "άνθρωπο" που θεωρεί ότι με το να είσαι καλλιτέχνης μπορείς να λες αρλούμπες επιπέδου βγάζοντας τα ανέραστα απωθημένα σου. Στο φόντο του βίντεο έβλεπα και ένα ψάρι να σπαρταρά-είδος τέχνης υψηλού επιπέδου-, έβλεπα αριστερά ψηλά στην οθόνη το σήμα της Κρατικής Τηλεόρασης (γαμώ την Κρατική μου),σκεφτόμουν την "σοσιαλίστρια" κόρη του "δημιουργού" και συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι και στα ψηλά και στα χαμηλά επίπεδα της κοινωνίας μόνο σκατά μπορείς να βρεις.



OXIA
Σημ.axinosp:Συμφωνώ με τα λεγόμενα σας κύριε Τσόκλη μου, γιαυτό όταν την άλλη φορά βιάσουν και μπορεί να σκοτώσουν την κόρη σου, σε κάποιο σημείο του πλανήτη γιατί ήταν προκλητική κατά τα τοπικά έθιμα, μην ζητήσεις ευθύνες από τον βιαστή αλλά από την κόρη σου!!
Πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είσαι κύριε Τσόκλη μου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: