Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Χ. Παμπούκης: "Δεν είμαστε μεσίτες"

Την πιθανότητα να υπάρχει όρος στο Αναθεωρημένο Μνημόνιο για τα 50 δισ. ευρώ η οποία θα έχει «σχετική δεσμευτικότητα» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης μιλώντας στην εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά.

Χαρακτήρισε ατόπημα τις αναφορές της Τρόικας. Πρόσθεσε πάντως ότι αμφιβάλλει αν τελικά ο όρος αυτός θα υπάρξει και εκτίμησε ως αισιόδοξο το πακέτο των 50 δισ. ευρώ. Ανέφερε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί την αξιοποίηση της περιουσίας και όχι την πώληση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είμαστε μεσίτες».

Χωρίς διαγωνισμό η αξιοποίηση του Ελληνικού

Μέσω διακρατικής συμφωνίας με το Κατάρ, χωρίς την υλοποίηση διαγωνισμού θα αξιοποιηθεί ο χώρος του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπως ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Διαβεβαίωσε ότι η σχετική συμφωνία θα αποτελέσει σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί προς ψήφιση στην Βουλή και ότι η διαδικασία αυτή είναι συμβατή με το κοινοτικό δίκαιο.

Κατά τον κ. Παμπούκη η επένδυση στο Ελληνικό θα είναι προϋπολογισμού 5-7 δισ. ευρώ, θα δημιουργήσει 40 χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα προβλέπει την επέκταση του υφιστάμενου γηπέδου γκολφ, την υλοποίηση μεγάλου χώρου πρασίνου και την ανάπτυξη κέντρων τεχνολογίας και εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Επικρατείας θα βρεθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Ότι πουλήσουν οι Δοσίλογοι-μεσίτες του ΠΑΣΟΚ μόνο 50 δις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: