Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,
ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/2/2011 ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17/2/2011 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 Μ.Μ., ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (STAGE, ΕΡΓΟΥ, ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ), ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ν’ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠ’ΑΥΤΗΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ "ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ".
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Σημ.axinosp:Μωρέ μακάρι αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην κλίκα με τα γουνάκια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: