Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Θριαμβευτικές σκηνές από το Κάιρο και την Αλεξάνδρεια οι Αιγύπτιοι γιορτάζουν την παραίτηση του Μουμπάρακ


Σημ.axinosp:Τα καθεστώτα των ΗΠΑ αρχίζουν να πέφτουν,το ένα πίσω από το άλλο, όπως έπεσε το Ανατολικό μπλοκ την δεκαετία του 1980(!!!)
Μετά την πτώση του Σοσιαλισμού θα έρθει και η σειρά της πτώσης του Καπιταλισμού (Μ.Καντάφι).
Η προφητεία του Λίβυου ηγέτη γίνεται πραγματικότητα 20 χρόνια μετά.
Μετά την πτώση της Αθήνας, σειρά στην πτώση, είχε η νικήτρια του Πελοποννησιακού πολέμου Σπάρτη.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται όχι σαν φάρσα αλλά σαν θρίλερ αυτή την φορά, απλά η Κόρινθος ή η Θήβα, δώστε όποιο χαρακτηρισμό εσείς θέλετε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, σαρώθηκε να θυμάστε από την επέλαση των Μακεδόνων.
Μόνο που τους πραγματικούς σύγχρονους Μακεδόνες, θα τους δούμε σε δύο χρόνια και θα έρθουν από κει που κανείς δεν θα τους περιμένει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: