Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).
Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση
Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος
''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972
Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011
9.5% (7,5 εκατομμύρια) Γερμανοί είναι αναλφάβητοι!!
Το ανωτέρω σχόλιο ίσως φανεί άσχετο. Κι όμως : απαντά σε όλους τους νεο-έλληνες ξενομανείς που για κάθε κακό του νεο-ελληνικού μορφώματος στρέφουν το θαυμασμό τους και την επιδοκιμασία τους στα προηγμένα (;) και πολιτισμένα (;) κράτη της Ευρώπης.
Ω ! τι έκπληξη !!! Η χώρα που γέννησε στον πλανήτη γη το μεγαλύτερο σκάνδαλο λαδώματος στην ανθρώπινη ιστορία, η Γερμανία με την Siemens, έχει 9.5% (7.5m) του πληθυσμού της αναλφάβητους ! Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο η ψωροκώσταινα Ελλάδα έχει τέτοια προβλήματα. Τι σοκ ! Οι "πολιτισμένοι" (;) Γερμανοί, δεν μπορώ να το πιστέψω ... Τι να πει τώρα κι η έρμη η Αφροδίτη της Μήλου.
λαμβάνουν αποφάσεις για την ζωή μας και την γη μας, γιατί οι ξενόδουλοι κυβερνήτες μας (;) τους το επιτρέπουν !
www.zeit.de
Σημ.axinosp:Από mail που μου έστειλε ένας φίλος ο Νικόλαος!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλιο:
Ψάξε να βρεις και της Ελλάδας. Θα εκπλαγείς. Η επιδείνωση του επιπέδου εκπαίδευσης είναι γενικό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες. Ο λόγος είναι προφανής. Λόγω νοεφιλελευθερισμού έγινε και αυτή εμπόρευμα. Είχα ανεβάσει παλιότερα ένα ποστ που έκανε ιστορική αναδρομή της εκπαίδευσης και εκεί φαινόταν ξεκάθαρα ότι γυρνάμε και στην εκπαίδευση στις συνθήκες του 19ου αιώνα. Μόνο το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα ανέβηκε το μορφωτικό επίπεδο του πληθυσμού. Η πραγματική εκπαίδευση ήταν πάντα προνόμιο των ελίτ, από την αρχαιότητα ακόμα
Δημοσίευση σχολίου