Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΡΙΚ: Προδότες ο Χρ. Λαμπράκης και ο Γρίβας- Διγενής!



Το βίντεο είναι από το Δελτίο Ειδήσεων της Κρατικής Τηλεοράσεως της Κύπρου (ΡΙΚ) που μεταδόθηκε την Πέμπτη 17 Μάρτη 2011, ημέρα Απεργίας των ΜΜΕ στην Ελλάδα. ¨Οπου πληροφορούμεθα το Πόρισμα της Κυπριακής Βουλής για τον Φάκελο της Κύπρου: Ο μακαρίτης εκδότης των "Νέων" και του "Βήματος" Χρήστος Λαμπράκης οργάνωσε το Πραξικόπημα στην Κύπρο μαζί με τον Δικτάτορα Μίμη Ιωαννίδη!.. Προδότης ήτο και ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ Γεώργιος Γρίβας Διγενής, αλλά και ο Πολύκαρπος Γεωργκάτζης, ο πανίσχυρος υπουργός του Μακαρίου, που τότε ήταν παντρεμένος με την Φωτεινή Λεβέντη, της γνωστής οικογενείας των μεγαλοεπιχειρμηματιών, που μετά την δολοφονία του Γεωρκάτζη (1970) παντρεύτηκε τον μακαρίτη Πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: