Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Έφτιαξαν τους δρόμους οι Ιάπωνες σε έξι μέρες!


Εκτός από τα χιλιάδες θύματα αλλά και το ραδιενεργό θρίλερ που εξελίσσεται στην Ιαπωνία από τον σεισμό αλλά και το τσουνάμι, υπήρξαν και τεράστιες καταστροφές.Στις καταστροφές συγκαταλέγεται και το οδικό δίκτυο της χώρας του «ανατέλλοντος ηλίου».

Δρόμοι σμπαραλιαστήκαν αλλά και τους κατάπιε η γη στην κυριολεξία.
Οι Ιάπωνες, γνωστοί για την εργατικότητά τους, κατάφεραν μέσα στο δράμα τους να φτιάξουν το οδικό δίκτυο τους μέσα σε χρόνο ρεκόρ.
Πιο συγκεκριμένα χρειάστηκε να περάσουν μόλις έξι μέρες για να κάνουν τους δρόμους καινούργιους.
Η παρακάτω φωτογραφία είναι άλλωστε μάρτυρας.


Φυσικά, δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε πόσο χρόνο θα χρειαζόμασταν εδώ στην Ελλάδα για να φτιαχτεί, τουλάχιστον ένας δρόμος…

newsbomb
Sarotiko
Σημ.axinosp:Εμείς στην καθίζηση που έπαθε ο δρόμος Κορίνθου-Τρίπολης κάναμε στην χώρα των εργολάβων κανα-δυο χρόνια αν θυμάμαι καλά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: