Την είδηση αυτή μετέδωσε η βρετανική Daily Telegraph, η οποία θεωρείται πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, με το βρετανικό ΓΕΕΘΑ. Προηγουμένως η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία είχε αρνηθεί να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ο φόνος 6 αμάχων σε αυτή την περιοχή προκαλεί ερωτήματα από τη στιγμή που εξαρχής δηλώθηκε από επίσημα χείλη πως τους δυο πιλότους τους περιέθαλψαν φιλικά προσκείμενοι αντικαθεστωτικοί οι οποίοι άλλωστε ελέγχουν την περιοχή.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα ο ένας εκ των δύο πιλότων είχε σηκωμένα ψηλά τα χέρια του και φώναζε «οκ-οκ», απευθυνόμενος στους κατοίκους που έσπευσαν στον χώρο όπου έπεσαν με τα αλεξίπτωτα. Πρόκειται για κατοίκους οι οποίοι είχαν περιλάξψει τους δύο πιλότους, δηλαδή ήταν με την πλευρά των επαναστατών!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Ζώα!!
1 σχόλιο:
Αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο!!
Αφού στόχος τους είναι η προστασία των άμαχων Λίβυων πολιτών!
Σίγουρα αυτούς που σκότωσαν ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΠΛΑ, ΑΡΑ ήταν μάχιμοι, έστω και αντικαθεστωτικοί, ΚΑΤΑ του Καντάφι!
Δημοσίευση σχολίου