Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ :Μάχες και εμπρησμοί στην Κερατέα

Σε επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των πολιτών,η απάντηση ήταν εμπρησμοί δύο τουλάχιστον αυτοκινήτων της αστυνομίας και καταλύματος διοίκησης,εκρήξεις απο βολίδες κρότου λάμψης,δακρυγόνα και και απώλεια σημαντικού εξοπλισμού.
Σε νέα απρόκλητη επίθεση προέβη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL στίς 11:30 το μεσημέρι η δύναμη των ΜΑΤ που σταθμεύει στην Κερατέα.Οι πολίτες απάντησαν με εμπρησμούς δύο τουλάχιστον οχημάτων της αστυνομίας,ενός Σιτροέν Xara και ενός βαν το οποίο περιείχε υλικό για χρήση από τα ΜΑΤ στο οποίο περιλαμβάνοντο βολίδες κρότου-λάμψης,χημικά και δακρυγόνα, όπως και ασπίδες,κράνη και λοιπό υποστηρικτικό υλικό.Αποτέλεμα της ανάφλεξης τού βάν ήταν οι απανωτές εκρήξεις που συγκλόνιζαν την περιοχή επί μισή ώρα όπως και ο πυκνός μαύρος καπνός που σκέπασε το χώρο.Φωτιά έπιασε και παρακείμενο κατάλυμα που χρησιμοποιέίτο σαν αρχηγείο των ΜΑΤ.
Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη ένταση στην περιοχή.Συνεχής ενημέρωση

stopcartel Newsdesk
tolimeri
Σημ.axinosp:Στεναχωρήθηκα για την καταστροφή του βαν που είχε κρότου-λάμψης,χημικά και δακρυγόνα, δεν λέγεται, άρχισα να κλαίω, χωρίς την χρήση δακρυγόνων χαχαχα!!

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

1, Χ ή 2 το παίζουμε αυτό, Αχινέ ?