Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ηγετικό στέλεχος της επανάστασης στη Λιβύη ομολογεί είναι μέλος της Αλ Κάϊντα!

Επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε γράψει το defencenet.gr στις 19 Μαρτίου ημέρα έναρξης των βομβαρδισμών, ότι οι δυτικοί ετοιμάζονται να βοηθήσουν στην ουσία την Αλ Κάϊντα, ο Αμπντέλ Χακίμ Αλ Χασίντι, εκ των αρχηγών των επαναστατών, ομολόγησε ότι είναι μέλος της Αλ Κάϊντα σε συνέντευξη τουστην ιταλική εφημερίδα «Il Sole 24 Ore»!

Ο Αμπντέλ Χακίμ Αλ Χασίντι παραδέχθηκε ότι είχε στρατολογήσει περίπου 25 άτομα από την περιοχή της Ντέρνα στην ανατολική Λιβύη με τους οποίους πολέμησε εναντίον της συμμαχικής δύναμης στο Ιράκ!

Επίσης, ότι πολέμησε και στο Αφγανιστάν, συνελήφθη το 2002 στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, παραδόθηκε στις ΗΠΑ οι οποίες τον έδωσαν στη Λιβύη, όπου παρέμεινε κρατούμενος μέχρι το 2008 όταν και αφέθηκε ελεύθερος, παρότι το διάστημα 1995-96 είχε σκοτώσει με τους μαχητές του πολλά μέλη των λιβυκών Ενόπλων Δυνάμεων σε συγκρούσεις!

Είναι ηγετικό μέλος της οργάνωσης Λιβυκή Ισλαμική Ένοπλη Ομάδα (LIFG: Libyan Islamic Fighting Group), βοηθούν στη Λιβύη οι σύμμαχοι, ενώ ο ίδιος με μία μόνο συνέντευξη δικαιώνει απόλυτα τον Καντάφι σε όσα υποστηρίζει για τη δράση των ισλαμιστών εξτρεμιστών στη Βόρεια Αφρική!

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται και αναφορά σε δηλώσεις του προέδρου του Τσαντ, ο οποίος αναφέρει πληροφορίες τις οποίες έχει ήδη δημοσιεύσει το defencenet.gr, ότι μαχητές της Αλ Κάιντα έχουν κλέψει από στρατιωτικές αποθήκες της Λιβύης φοητά πυραυλικά συστήματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: