Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σήκωσαν έγκυο για να κάτσει ο Γκόρντον Μπράουν

Πράγματα και θαύματα έγιναν σε πτήση της British Airways από το Αμπου Νταμπι στο Λονδίνο.

Προκειμένου ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας να ταξιδέψει business class αναστάτωσε ένα ολοκληρο αεροπλάνο.

Το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο αφού ζήτησαν από μια γυναίκα 7 μηνών έγκυο να εγκαταλειψει την πανάκριβη θέση της στην businnes class την οποία λόγω της κατάστασής της είχε κλείσει για να ταξιδέψει άνετα ο κ. Μπράουν.

Μολις έγινε γνωστό στο αεροπλάνο έγινε ανταρσία από τους επιβάτες οι οποίοι «στόλισαν» τον πρώην πρωθυπουργό με πολλά κοσμητικά επίθετα.
Tsantiri
Σημ.axinosp:Ευτυχώς αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα, οι πολιτικοί ναυλώνουν ολόκληρα αεροπλάνα για πάρτη τους από το προϋπολογισμό της Βουλής, για να μην συναντώνται με το πόπολο και πέσουν τίποτε σφαλιάρες ή γιαούρτια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: