Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αρχίζουν οι μετρήσεις στην Ελλάδα για ραδιενέργεια από την Ιαπωνία

Δειγματοληπτικές μετρήσεις για τυχόν εντοπισμό ραδιενέργειας από την Ιαπωνία, σε παραγόμενα προιόντα, ξεκινούν από αύριο ο Δημόκριτος και η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.

Οι πρώτοι έλεγχοι ξεκινούν από τη Λαμία και θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Καθησυχαστικοί ήταν σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και πρύτανης του ΕΜΠ, Σίμος Σιμόπουλος και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, Χρήστος Χουσιάδης, που ενημέρωσαν την Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής για το θέμα.

Σύμφωνα με όσα είπαν, από το πρωί της Πέμπτης το ραδιενεργό νέφος θα βρίσκεται πάνω από την Βόρεια Ευρώπη, ωστόσο, ακόμη και αν κινηθεί νοτιότερα, δηλαδή προς την Ελλάδα, θα είναι ενδεχομένως μη ανιχνεύσιμο, καθώς θα είναι εξασθενημένο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν σε λειτουργία δυο δίκτυα μέτρησης, τόσο στα όρια των συνόρων, όσο και στο εσωτερικό της χώρας, που ανιχνεύουν τις τυχόν ποσότητες ραδιενέργειας.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες η χώρα μας επιχειρησιακά είναι έτοιμη για τυχόν πυρηνική απειλή, στο πλαίσιο του σχεδίου Ξενοκράτης.

alphatv.gr
Σημ.axinosp:Επειδή οι Κυβερνώντες κανουν την δουλειά τους που είναι να καθησυχάζουν τα ζώα όταν φοβούνται και τρομάζουν, αλλά και εμείς θα κάνουμε την δική μας δουλειά σε όσους έχουν ξεπεράσει το στάδιο του δίποδου καταναλωτικού ζώου, θα του λέγαμε τα εξής:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΩΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ. ΕΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ Η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΙΩΔΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΩΔΙΟΥ ΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ. ΕΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΙΩΔΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΩΔΙΟΥ ΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ.

ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΚΑΙΣΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ ΙΣΟΤΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΕΦΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΕΛΗΝΙΟΥ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΣΚΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ «ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ C». ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ C ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ «ΚΕΡΑΤΑ».

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ, ΧΥΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ. (σημ.ιστολογίου: Πολύ καλό επίσης το Ακτινίδιο)

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗΣ ΩΜΟΔΙΑΙΤΑΣ.
"ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html

ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΚΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ:
http://www.diet4all.gr/alkalikes_trofes.php
http://ianisdo-anando2.blogspot.com/2010/10/80-20.html

(σημ. ιστολογίου: Η 100% υπερ-αλκαλική διατροφή απορρίπτει τελείως τις όξινες διαβρωτικές τροφές και προτιμά τα ωμά αλκαλικά τρόφιμα ή το πολύ τα βρασμένα σε χαμηλό ατμό. Μετατρέποντας το αίμα σε αλκαλικό ενισχύει τρομερά το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι ικανή να σκοτώσει οποιοδήποτε εισερχόμενο θανατηφόρο ιό, ακόμα και αερόβιο Έμπολα τον οποίον σχεδιάζουν εβραιοσαξονικά ανθρωπόμορφα τέρατα όπως ο Δρ. Θάνατος Δρ. Πιάνκα στα βιολογικά τους εργαστήρια βιολογικού πολέμου ώστε να τον χρησιμοποιήσουν για να αφανίσουν το 90% της ανθρωπότητας, συμφώνως με τις εμετικές δημόσιες δηλώσεις τους, οι οποίες και ...χειροκροτήθηκαν!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Κατά την διάρκεια της υπερ-αλκαλικής ωμοδίατας θα πρέπει να αποφεύγονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ τα τονωτικά ροφήματα όπως Καφές, Τσάϊ, κλπ.)

ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΜΥΝΑΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_25.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχινέ, σε διαβάζω και σε εκτιμώ και συμφωνώ οτι τρώμε παραμύθι και πρέπει κάτι να κάνουμε για να προστατευτούμε απο το νέφος που ίσως είναι ήδη απο πάνω μας.

Αλλα αυτά που δημοσίευσες ως μέτρα προστασίας πιστεύω οτι είναι ατεκμηρίωτα και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Έκανα καταρχήν μια μικρή έρευνα και βρήκα οτι αυτό που χορηγείται είναι το ιωδιούχο κάλιο, το οποίο όμως είναι επικίνδυνο ιδίως για εγγύους καθώς δημιουργεί τερατογενέσεις (wikipedia, potasium iodide). Επίσης είναι πανάκριβο (διάβασα οτι έχει πάει 500 νταλαρς το κουτί).

Αυτό που προτείνουν οι "επιστήμονες" της ΟΕΑ είναι τραγικό. Καταρχήν δε μας λένε τι εννουν "ιώδιο". Το ιώδιο είναι μέταλλο και δεν βρίσκεται σε κάθε σπίτι σε αυτή τη μορφή. Άρα μιλάνε για κάτι άλλο, πιθανότατα για βάμμα ιωδίου (δεν είμαι χημικός). Αυτό όμως όπως λένε φαρμακοποιοί (http://www.mypharm.gr/node/571) είναι αταθές. Συνεπώς δεν είναι και πολύ καλή ιδεα να λες στον κοσμο να πινει ιώδιο. Δεν ξερεις τι μπορει να κανει ο καθενας (πχ να πινει betadine) η ποσο ασφαλες ειναι να πινει μια σταγονα χαλασμενου ιωδιου με το νερο του.

Δυστυχως εμεις τα ζωα, ακομα και τα ξυπνια δεν εχουμε γνωση. Μεχρι τοτε θα μαστε απροστατευτοι..

Φιλικα
Αλιευς

axinosp είπε...

Μία σταγόνα βάμα ιωδίου σε ένα ποτήρι νερό είναι το ιδανικό, για 15 ημέρες
Αν δεν θες να πιεις αυτο το διάλυμα, τότε κάνε επάλειψη ιωδίου γύρω από τον θυρεοειδή σου.
Αυτές οι δύο μέθοδοι είναι η μικρότερη άμυνα.
Επίσης για 15 μέρες ενίσχυσε τον οργανισμό σου, αυξάνοντας την αλκαλοποίηση του οργανισμού διαλύοντας μισή κουταλιά μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και πίνοντας το διάλυμα.
Κατανάλωσε αυτές τις μέρες μόνο καλά πλυμένα λαχανικά σε σαλάτες με μπόλικο κρεμύδι, σκόρδο και πιπεριές
Αυτά προς το παρόν !!

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι διότι έριξα πολύ έρευνα πάνω στο θέμα. Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο εδώ http://healthwyze.org/index.php/ingesting-iodine.html

Συνοψίζοντας, λέει τα εξής:
- ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΒΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και μπορεί να προκαλέσετε απώλεια του σωματικού σας ιωδίου.
- Σχεδόν όλοι οι σύγχρονοι άνθρωποι πάσχουν από έλλειψη ιωδίου
- Μόνος ασφαλής τρόπος πρόσληψης ιωδίου είναι η ΕΠΑΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΜΜΑ που είναι και ένα καλό τεστ για να δεις αν έχεις έλλειψη

Αχινε με όλο το σεβασμό, η ανάρτηση πρέπει να τροποποιηθεί για το καλό όλων μας, οι της ΟΕΑ είναι επικίνδυνοι ηλίθιοι.

Περισσότερα για την κατάποση βαμμάτων (iodine tincture):
http://www.ki4u.com/#6
http://health.phys.iit.edu/extended_archive/0304/msg00160.html


Αλιεύς