Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ραδιενέργεια 10 εκατ. φορές πάνω από το όριο στη Φουκουσίμα

Η ραδιενέργεια στο νερό που βρέθηκε στην αίθουσα όπου βρίσκεται η τουρμπίνα φτάνει στα 1.000 μιλισίβερτ (mSv) ανά ώρα. Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, η έκθεση σε ραδιενέργεια άνω των 100 mSV μπορεί να προκαλέσει καρκίνο.


Την ίδια στιγμή, αυξάνεται η συγκέντρωση ραδιενεργού ιωδίου στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο εργοστάσιο. Έφτασε σήμερα σε επίπεδα 1.850 φορές πάνω από το κανονικό, από 1.250 φορές το Σάββατο. Αξιωματούχος της Υπηρεσίας Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας εκτίμησε ότι αυτό ενδέχεται να οφείλεται σε διαρροή από το κέλυφος αντιδραστήρων.

Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα ραδιενεργού ιωδίου ανιχνεύτηκαν και στη βορειονατολική Κίνα. Δεν χρειάζεται να ληφθούν "μέτρα προστασίας" για τον πληθυσμό, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος της Κίνας.

Όσον αφορά στα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξαν την Ιαπωνία, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι νεκροί είναι 10.489 άνθρωποι, ενώ αγνοούνται ακόμη 16.621.

"Τους είχα προειδοποιήσει"

Ο σεισμολόγος Γιουκινόμπου Οκαμούρα δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει την εταιρεία ηλεκτρισμού Tepco, το 2009, για τον κίνδυνο που διέτρεχε το εργοστάσιο της Φουκουσίμα από τα τσουνάμι. Όπως είπε, είχε φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα ύστερα από έρευνα για το κύμα που χτύπησε την Ιαπωνία το έτος 869, σκοτώνοντας 1.000 ανθρώπους.

Ο επιστήμονας υποστήριξε ότι η εταιρεία του απάντησε πως ο σχεδιασμός της για την αντιμετώπιση σεισμών ήταν επαρκής. H Tepco ακόμη και σήμερα δηλώνει ότι ο σεισμός και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου ήταν "πέραν κάθε πρόβλεψης".

Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Για πρώτη φορά εμφανίζεται αναφορά, και καλά μην ανησυχητική, για χαμηλά επίπεδα ραδιενέργειας στην Κίνα, ενώ συνεχίζεται το παραμύθι για επικίνδυνη αύξηση ραδιενέργειας μόνο στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο εργοστάσιο, τώρα αν βρέχει κίτρινη βροχή στο Τόκυο, είπαμε είναι από γύρη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: