Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δεν λένε να «ησυχάσουν» οι πυρηνικοί αντιδραστήρες στη Fukushima

Τελικά οι τέσσερις πυρηνικοί αντιδραστήρες του πυρηνικού εργοστασίου της Fukushima δε λένε να «ησυχάσουν» και μαζί τους η ιαπωνική κοινή γνώμη η αντοχή της οποίας δοκιμάζεται ημέρα με την ημέρα. Έτσι πανικό έχουν προκαλέσει στην Ιαπωνία οι οδηγίες των αρχών να μη δίνεται νερό της βρύσης στα μωρά στο Τόκιο.

Όπως ανακοινώθηκε, στο νερό της βρύσης στο Τόκιο και σε πέντε ακόμη προάστια της ιαπωνικής πρωτεύουσας ανιχνεύθηκε ποσοστό ραδιενεργού ιωδίου που ξεπερνά τα επιτρεπτά για τα βρέφη επίπεδα. Συγκεκριμένα, ανιχνεύθηκε συγκέντρωση ιωδίου 210 μπεκερέλ ανά κιλό σε δείγμα τρεχούμενου νερού, ενώ το επιτρεπτό όριο που έχουν ορίσει οι ιαπωνικές αρχές είναι 100 μπεκερέλ για τα βρέφη.

Επίσης, ο ιάπωνας πρωθυπουργός Naoto Kan αποφάσισε την απαγόρευση της κατανάλωσης γάλακτος και πράσινων λαχανικών από πέντε περιφέρειες περιμετρικά της Fukoshima εξαιτίας των αυξημένων επιπέδων ραδιενέργειας. Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός ζήτησε από τον κόσμο γενικά να μην καταναλώνει λαχανικά στα οποία ανιχνεύτηκε ραδιενέργεια, εδικά σπανάκι, μπρόκολα και λάχανα.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά μαύρος καπνός από το κτίριο που στεγάζει τον αντιδραστήρα 3, γεγονός που κατέστησε αναγκαία την απομάκρυνση του προσωπικού, ανακοίνωσε η εταιρία Tokyo Electric Power (Tepco), διαχειρίστρια του σταθμού.

«Δε γνωρίζουμε εάν ο καπνός βγαίνει από το κτίριο που στεγάζει την τουρμπίνα ή από το κάλυμμα του αντιδραστήρα», δήλωσε νωρίτερα εκπρόσωπος της Tepco. "Το προσωπικό απομακρύνθηκε από την αίθουσα ελέγχου του αντιδραστήρα 3", πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των εργαζομένων που βρίσκονταν εκεί.

Και οι εργαζόμενοι στον αντιδραστήρα 2 σταμάτησαν προσωρινά τις εργασίες, έπειτα από ειδοποίηση της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας από την πυρηνική ενέργεια, που διαπίστωσε αύξηση των επιπέδων ραδιενεργού ακτινοβολίας στις εγκαταστάσεις του αντιδραστήρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axiosp:Το ψέμα για να μην τρομάξει ο πλανήτης από την ραδιενέργεια της Fukushima, συνεχίζεται αμείωτο, παρουσιάζοντας χάρτες με κάλπικες χαλκευμένες πορείες ανέμων μόνον προς τα ανατολικά, ώστε η Κίνα να μείνει στο απυρόβλητο, μια Κίνα που είναι ένα βήμα μόλις από την Ιαπωνία!)
Η αλητεία του Παγκόσμιου Καπιταλισμού που έχει επενδύσει τρισεκατομμύρια στην Ιαπωνία-Κίνα-Ασία, για να μην υπάρξει ντόμινο κατάρρευσης προτιμά να λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, για να μπορούμε εμεις τα ζώα καταναλωτές να αγοράζουμε Γιαπωνέζικα, Κινέζικα και λοιπά Ασιατικά προιόντα. Τώρα αν αυτά τα προιόντα θα έχουν ραδιενέργεια, λίγο του ενδιαφέρει.
Το κέρδος πάνω από τους ανθρώπους είναι το σύνθημα τους !!
Σταματήστε να αγοράζετε Γιαπωνέζικα, Κινέζικα και λοιπά Ασιατικά προιόντα, εδώ και τώρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: