Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Γιατί χρειαζόμαστε Άμεση Δημοκρατία εδώ και τώρα!

Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε π.χ. κάθε δεύτερη Κυριακή με την ταυτότητά σας στο πρακτορείο Προ-Πο της γειτονιάς σας και συμπληρώνατε σε ένα δελτίο, πανομοιότυπο με αυτά των Λόττο και Τζόκερ, την προτίμησή σας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα (π.χ. το μεταναστευτικό, το πακέτο στήριξης του ΔΝΤ ή τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία);

Η μετάβαση σε ένα νέο σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας είναι σήμερα όχι μόνο απόλυτα εφικτή, αλλά και, όσο ποτέ στο παρελθόν, απαραίτητη.

Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να πληρώνουμε τους επαγγελματίες λαοπλάνους και τους παρατρεχάμενούς τους, ενώ το να τους αφήνουμε τόσα χρόνια ελεύθερους να αποφασίζουν εξ'ονόματός μας, είδαμε πού μας οδήγησε.

Καιρός να αντικρίσουμε την αλήθεια κατάματα και να πάρουμε, εμείς οι πολίτες το μέλλον μας στα χέρια μας. Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία δεν είναι δημοκρατία!

Παρακολουθήστε πολύ προσεκτικά στο παρακάτω βίντεο τους λόγους, για τους οποίους το υπάρχον σύστημα των επαγγελματιών πολιτικών δημαγωγών δεν θα μπορούσε ποτέ να υπηρετήσει το πραγματικό συμφέρον των πολιτών και της χώρας



το ημερολόγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: