Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κρίση στη παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία προκαλεί η Ιαπωνία

Αιτία οι ελλείψεις που προκαλεί το κλείσιμο των ιαπωνικών εργοστασίων


Επιδεινώνονται οι διαταραχές στην αλυσίδα παραγωγής της αυτοκινητοβιομηχανίας εξαιτίας των επιπτώσεων από την καταστροφή που προκάλεσαν σεισμός και τσουνάμι σε Ιαπωνία.

Τις προσεχείς εβδομάδες, οι αγοραστές αυτοκινήτων θα δυσκολευτούν να βρουν τα μοντέλα που επιθυμούν σε διάφορες αποχρώσεις, καθώς χιλιάδες εργάτες στον κλάδο της Ιαπωνίας θα εξουσιοδοτηθούν πιθανότατα να παραμείνουν σπίτια τους και εταιρίες όπως οι Toyota, Honda και άλλες θα χάσουν διε. δολαρίων σε έσοδα.

Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή, τα αποθέματα σε προμήθειες αυτοκινήτων και ανταλλακτικών έχουν εξαντληθεί καθώς τα ιαπωνικά εργοστάσια που τα παράγουν δυσκολεύονται να ξεκινήσουν πάλι τη λειτουργία τους. Επειδή, μάλιστα, τα ανταλλακτικά και οι προμήθειες μεταφέρονται με πλοία που μετακινούνται αργά, η πραγματική κάμψη θα γίνει αισθητή μέχρι τον Απρίλιο από εργοστάσια αυτοκινήτων σε Ασία, ΗΠΑ και Ευρώπη.

"Πρόκειται για την μεγαλύτερη επίπτωση που υπήρξε ποτέ στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας" δήλωσε ο Koji Endo, διευθύνων σύμβουλος στην Advanced Research Japan στο Τόκιο". Μεγάλο μέρος της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ιαπωνία - η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα προμηθευτής στον κόσμο - παραμένει αδρανές.

Αρκετά εργοστάσια υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον σεισμό, αλλά με τις διαρροές στις προμήθειες νερού και ηλεκτρισμού κανείς δεν γνωρίζει πότε τα εργοστάσια θα επαναλειτουργήσουν. Μερικοί αναλυτές ισχυρίζονται πως μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι το καλοκαίρι.
Alfavita.gr
Σημ.axinosp:Αρχίζουν δειλά δειλά να εμφανίζονται τα πρώτα δημοσιεύματα για τα προβλήματα της οικονομίας στην Ιαπωνία, σε λίγες μέρες αυτά τα αρνητικά δημοσιεύματα θα γίνουν χείμαρος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: