Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ προς Γερμανία για την ελληνική κρίση: "Ή αλλάζετε πολιτική ή βουλιάζουμε όλοι μαζί"

Ολοκληρώθηκε επίσκεψη-αστραπή του Αμερικανού υπουργoύ Οικονομικών στην Φραγκφούρτη και το Βερολίνο με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Tίμοθι Γκάϊτνερ να προειδοποιεί την γερμανική ηγεσία και τον Ζ.Κ.Τρισέ ότι "τυχόν κατάρρευση της Ελλάδας, αλλά και της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή των ισορροπιών σε ολόκληρη της ευρωπαϊκή ήπειρο, αλλά και στην δυτική οικονομία γενικότερα". Και τους παρότρυνε να "χαλαρώσουν" την νομισματική πολιτική και να βοηθήσουν "πέρα από τα προβλεπόμενα τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα".

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Τ.Γκάϊτνερ κόμισε προσωπικό μήνυμα του Αμερικανού προέδρου Μ.Ομπάμα και άσκησε ισχυρή πίεση στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόϊμπλε, όπως και στουςΤρισέ και Βέμπερ για άμεση ανάληψη δράσης ώστε να παρασχεθούν οι δυνατότητες αντιμετώπισης της κρίσης του χρέους σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία προκειμένου να αποφευχθούν συνέπειες ανάλογες εκείνων της άνοιξης του 2010.

Μάλιστα ο Αμερικανός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σαφώς υποστήριξε ότι πριν από ένα χρόνο η παρ’ ολίγον χρεοκοπία της Ελλάδας "στάθηκε η αφορμή για να ανατραπεί ο σχεδιασμός ανάκαμψης της αμερικάνικης οικονομίας, αφού κανείς δεν ήξερε πως θα αντιδρούσαν οι αγορές στο ελληνικό κανόνι και ποιες από τις τράπεζες στις οποίες χρωστάει η Ελλάδα θα κατέρρεαν".

Το αμερικανικό αίτημα σαφές: Η Γερμανία πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία αποφάσεων στις Συνόδους Κορυφής του Μαρτίου και να παράσχει μια "προσεκτικά προετοιμασμένη χρηματοοικονομική βοήθεια που θα πριλαμβάνει και μέτρα χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής". Κάτι που βέβαια, μέχρι στιγμής αποτελεί ταμπού για τους Γερμανούς, οι οποίοι αρνούνται πεισματικά να δώσουν "πράσινο φως" για να τυπωθεί χρήμα.

Η ανησυχία των ΗΠΑ, όπως σημειώσαμε από χθες, δεν είναι μόνο στο οικονομικό πεδίο. Είναι και στο γεωστρατηγικό: Ανάλογες κρίσεις οδηγούν τις χώρες σε αλλαγή γεωστρατηγικής πορείας, κάτι που φάνηκε με σαφήνεια πέρσι και αποτράπηκε την τελευταία στιγμή από τους δυτικούς΄κυρίως λόγω της επιλογής της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας. Αλλά το θέμα είναι αν η νυν κυβέρνηση Παπανδρέου θα ανθέξει μία νέα κρίση...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Έχουν χεστεί τα αφεντικά του Bravo Giorgo, για να μην κάνει καμία μαλακία η Μέρκελ και πει όχι, στο νέο Δανεισμό της Ελληνικής Κατοχικής Κυβέρνησης του Παπανδρέου, εμείς πάντως για να ξέρετε δεν πληρώνουμε τα βερεσέδια σας ότι και να κάνετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: