Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

«Ναι, συζήτησα με τους Έλληνες την έξοδο από το ευρώ»



Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν έκρυψε ποτέ ότι δε θα τον πείραζε καθόλου να δει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης. Και αποκάλυψε ότι έθεσε «πολύ ανοιχτά» το ενδεχόμενο στον Έλληνα ομόλογό του!











Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μίλησε για μια «πολύ ανοιχτή συζήτηση» με τον Έλληνα υπουργό, Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία η γερμανική πλευρά έθεσε και το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και το αν θα ήταν καλύτερα για τη χώρα μας η επιστροφή στη δραχμή.

«Αλλά οι ελληνικές αρχές ήταν 100% προσηλωμένες στην παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη» είπε ο Σόιμπλε σε ομιλία του στη Φλωρεντία, λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι.

Το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είχε τεθεί και στη συνάντηση των Καννών, όταν Μέρκελ, Σαρκοζί και Λαγκάρντ κάλεσαν τον τότε πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να δώσει εξηγήσεις για το περίφημο δημοψήφισμα.

«Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν λάθος η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ αλλά ήθελαν», τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και συμπλήρωσε: «αλλά ήθελαν». Σημείωσε ότι μετά την είσοδο της στην ευρωζώνη, η Ελλάδα εξασφάλισε χαμηλά επιτόκια και ξέχασε την ανάγκη για μια ανταγωνιστική οικονομία.

Χαρακτήρισε δε γελοίο να πιστεύει κανείς ότι η Γερμανία θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα και υπερασπίστηκε την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Αθήνα.

Και μετά, ήρθαν τα... pigs!
Σημ.axinosp:Να φύγετε να πάτε αλλού μας είπε ο Γερμαναράς, και ο Βενιζέλος απάντησε............!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: