Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

«Προσκλητήριο» μέσω facebook


Από το Ιντερνετ και πιο συγκεκριμένα από σελίδες του facebook είχαν προαναγγελθεί τα επεισόδια που σημάδεψαν τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ιλιον. Αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου από το περασμένο Σάββατο ανέβαζαν σχόλια στις σελίδες του ΕΠΑΜ (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου - σχηματισμός με ακραίες αντιμνημονιακές θέσεις που υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή) στο facebook, καλώντας τον κόσμο να πάει στο Ιλιον για να αποδοκιμάσει τον Γιώργο Νταλάρα.
Στο γκρουπ «ΕΠΑΜ - Δημοκρατία Τώρα» ένας απ' αυτούς είχε ανεβάσει το Σάββατο μία φωτογραφία του Γ. Νταλάρα που έγραφε: «Πετάξτε έξω από τις γειτονιές τους δωσίλογους».
Διαμαρτυρία είχαν οργανώσει και αντιεξουσιαστές. Χθες δημοσιεύτηκε στο www.thersitis.gr κείμενο κατά της συναυλίας, που μοιράστηκε στο κοινό έξω από τον συναυλιακό χώρο του Ιλίου από αναρχικούς.
Σημ.axinosp:

Δεν υπάρχουν σχόλια: