Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μάξιμος Χαρακόπουλος : "Τρέμω στην ιδέα την επομένη των εκλογών η Βουλή να είναι ένα Jurassic park"



«Τρέμω στην ιδέα την επομένη των εκλογών στη Βουλή να έχουμε μια πανσπερμία κομμάτων. Η Βουλή να είναι ένα Jurassic park, από μικρά κόμματα τα οποία απλά θα εκφράζουν ένα καταγγελτικό λόγο, έναν αντιευρωπαϊκό λόγο και δεν θα πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5».

«Κυριολεκτικά θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας για τη χώρα και θα πρέπει να αγωνιστούμε, με νύχια και με δόντια για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε να υπάρχει ισχυρή πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή που να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εκλογές αυτές είναι πάρα πολύ κρίσιμες. Η χώρα βρίσκεται σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ίσως, το τρίτο κρισιμότερο μετά τον πόλεμο και στη Νέα Δημοκρατία βρισκόμαστε σε προεκλογικούς ρυθμούς, από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η αποστολή αυτής της κυβέρνησης». Σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νεάς Δημοκρατίας.

O κ. Χαρακόπουλος είπε: «Η Γραμματεία Προγράμματος δουλεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό με θεματικές ομάδες εργασίας, για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται το πρόγραμμά αυτό, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης. Θα υπάρξουν θεματικές συνδιασκέψεις και κάποιο προγραμματικό Συνέδριο. Συνεπώς, μέχρι τις εκλογές θα υπάρξουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να επικοινωνήσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα εστιαστεί, κυρίως, σ' ένα χρονοδιάγραμμα αναπτυξιακών μέτρων. Στόχος μας είναι να πείσουμε την ελληνική κοινωνία για το σημαντικό διακύβευμα που έχουμε μπροστά μας σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Τέλος, ο κ. Χαρακόπουλος μίλησε για τις προϋποθέσεις, ώστε να υπάρξει συνεργασία των κομμάτων. «Για να υπάρξει συνεργασία κομμάτων θα πρέπει να υπάρξει μια προγραμματική σύγκλιση. Εμείς έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση σε πολλά ζητήματα σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία επιμένει ότι η χώρα με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική οδηγείται στην ύφεση. Πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με το κόμμα εκείνο το οποίο κατ' εξοχήν οδήγησε τη χώρα στην ύφεση;» 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Ερχόμαστε....ετοιμάσου δωσίλογε για πολλές κλωτσιές !!

3 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Όλα αυτά τα κομματικά σκουπίδια στη φυλακή στα ίδια κελλιά με τους Αφγανούς και τους Μαγκρεμπίνους μαχαιροβγάλτες να δουν τι σημαίνει πολυ-πολιτισμική δημοκρατία στην κωλοτρυπίδα τους...

Ανώνυμος είπε...

πεταχτηκε και η πουτσα το μεγαλυτερο λαμογιο της θεσσαλιας

Ανώνυμος είπε...

ton xristo soy kai thn panagia sou palioblaxe mpine poy vlepeis to platema twn epilogwn toy eklogikoy swmatos san jurassic park.