Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Der Spiegel: Το ΔΝΤ θα μείνει για 10 χρόνια στην Ελλάδα

Το ΔΝΤ ετοιμάζεται να μείνει στην Ελλάδα 10 χρόνια, μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και να αποδώσουν καρπούς, αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήλθε στην Ελλάδα για να μείνει, τουλάχιστον τα επόμενα δέκα χρόνια, υπολογίζοντας ότι η αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ό,τι ήθελαν οι αρχικές εκτιμήσεις. Αυτό αναφέρεται σε προδημοσίευσή του περιοδικού Der Spiegel, το οποίο επικαλείται κύκλους του ταμείου που δεν κατονομάζει. «Το ΔΝΤ ετοιμάζεται να μείνει στη χώρα 10 χρόνια, μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και να αποδώσουν καρπούς», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει αύριο.

Η Ουάσιγκτον άσκησε πιέσεις στη Μέρκελ για το πακέτο

Εν των μεταξύ και σύμφωνα με το περιοδικό, το γεγονός ότι η Γερμανία συμφώνησε τελικά στο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, οφείλεται σε ισχυρές πιέσεις που άσκησε στο Βερολίνο η Ουάσιγκτον. «Οι Γερμανοί θα πρέπει να άρουν το ταχύτερο τις αντιρρήσεις τους», φέρεται να δήλωσε ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ στον Γερμανό υφυπουργό Γιοργκ Άσμουσεν, κατά τη σύνοδο του G7 στην Ουάσιγκτον.

Deutsche Welle
Σημ.axinosp:Δεκα να είναι οι ώρες σας κερατάδες και αυτές να τις φάτε στους γιατρούς !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: