Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΣΕΒ Συνάντηση με εκπροσώπους ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, 29/7/2010

Συνάντηση στα γραφεία του ΣΕΒ με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος Δημήτρης Δασκαλόπουλος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ.

Ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος ανέλυσε τους όρους της νέας Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, υπογραμμίζοντας ότι η ιδιωτική οικονομία είναι σε θέση να δώσει λελογισμένες αυξήσεις που δεν υπονομεύουν την ανταγωνιστικότητά της, ενώ αντίθετα αποτρέπουν μία βαθύτερη ύφεση στην αγορά.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε ακόμη ότι τα μέτρα γενικευμένης λιτότητας και αφαίμαξης των επιχειρήσεων έχουν φτάσει στα όρια της κοινωνικής ανοχής, αλλά και της οικονομικής αποδοτικότητάς τους. Απαιτείται, πλέον, η αποφασιστική προώθηση των προβλεπόμενων διαρθρωτικών αλλαγών, που θα θέσουν ξανά την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Βασική προϋπόθεση προς τούτο είναι ο δραστικός περιορισμός του κρατικού παρεμβατισμού, των κρατικών δαπανών και του όγκου του ίδιου του Κράτους, παράλληλα με τη διαμόρφωση ενός ευρύτερου πλαισίου που να ευνοεί τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Πιστεύω, πρόσθεσε ο κ. Δασκαλόπουλος, ότι αυτή είναι η ειλικρινής βούληση του Πρωθυπουργού και των ικανότερων υπουργών του. Αυτό, εξάλλου, αποδεικνύουν οι περισσότερες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε μία σειρά από μείζονα θέματα τον τελευταίο καιρό.

ΣΕΒ

Σημ.axinosp:Η Λούμπεν Μεγαλοαστική Τάξη (βλέπε 17Ν) ξανακτύπησε και τι είπε "τα μέτρα γενικευμένης λιτότητας και αφαίμαξης των επιχειρήσεων έχουν φτάσει στα όρια της κοινωνικής ανοχής" λιτότητα και αφαίμαξη φυσικά δεν υφίστανται τα κοπρόσκυλα του ΣΕΒ αλλά οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και γενικότερα η μεσαία τάξη που πάνε ομαδικά για πτώχευση.
Το δομικό πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας κατά τον ΣΕΒ είναι πως αν ανοίξουμε τα κλειστά επαγγέλματα (φορτηγατζήδεςν, ΤΑΞΙ, Φαρμακεία), αν ξεπουλήσουμε την κρατική περιουσία (ΔΕΚΟ), αν μειώσουμε τις κρατικές δαπάνες(από προμήθειες σε νοσοκομεία μέχρι κλείσιμο Δήμων, προξενείων), αν απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους, αν μειώσουμε την φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων, τότε την επόμενη μέρα η G20 θα γίνει G21 με την νέα πανίσχυρη Ελλάδα.
Τέτοιες παπαριές που λέτε θα τις πληρώσετε τον χειμώνα και θα παρακαλάτε το κράτος να σας σώσει, δίνοντας σας ενίσχυση όπως στις Τράπεζες, αλλά θα είναι αργά, γιατί τα μόνα λεφτά που θα έχει το κράτος θα είναι για μπάτσους, πυροσβέστες, στρατιωτικούς, και εφοριακούς (βλέπε Καλιφόρνια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: