Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ "ΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ"

Φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο “ΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ” βρίσκει πρόσφορο έδαφος και...επωάζεται με γρήγορους ρυθμούς, δημιουργώντας δεκάδες επικίνδυνους φορείς στο διάβα του, ενώ το πιο ανησυχητικό γεγονός για κάποιους είναι ότι οι φορείς είναι ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ!

Τα παραπάνω τα' νιωσαν τα- εκ των υπηρετούντων στις δυνάμεις καταστολής- βλαχοκουτσαβάκια, που βρέθηκαν σήμερα, 15-12-2010, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο της εγκλωβισμένης -στη στοά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Σύνταγμα- διμοιρίας, η οποία βρίσκεται στο έλεος των επιτιθέμενων... Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι το μπλοκ των Α'ΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ -στην αποτυχημένη τελικώς απόπειρά του να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τα γραφέια της ΓΣΕΕ, πήρε φαλλάγγι τους θρασύδειλους της ΔΙΑΣ, καίγοντας μάλιστα και καναδυό μηχανές τους...Για να μην αναφερθούμε στο βίντεο, που δείχνει μια διμοιρία στριμωγμένη μπροστά από τη “Μ. Βρετανία” να μην μπορεί να βρει τρόπο διαφυγής.

Τα' νιωσε για τα καλά ο Χατζηδάκης (που να' πιαναν κανένα Λοβέρδο ή Πάγκαλο, ή Ρουσόπουλο τι θα γινόταν! Ο ιατροδικαστής θα τους αναγνώριζε μόνο απ' την οδοντοστοιχία...). Όπως το'χε νιώσει κι ο Παναγοπουλος των 80.000 με 100.000 το χρόνο , ο οποίος έχει απόλυτη επίγνωση του βρώμικου ρόλου, που του έχουν αναθέσει και τον εκτελεί απαρέκλητα διότι πιστεύει ότι έτσι θα εξασφαλίσει μια θέση στη Βουλή! Τόσο ήλιθιος, τόσο θρασύς και τόσο χοντρόπετσος είναι! Θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας! Σα να βγαίνει ο Κούγιας και να ζητάει σε γάμο τη μάνα του 15χρονου Γρηγορόπουλου!

Είναι βέβαιο ότι το πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό είχε τρομάξει λίγο με τις σκηνές της Κερατέας. Κι είναι παραπάνω από βέβαιο ότι σήμερα (ιδίως με το Χατζηδάκη και την απόπειρα κατάληψης της ΓΣΕΕ)- ΤΡΟΜΑΞΕ για τα ΚΑΛΑ!

Η απροσδόκητη σημερινή ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις χουντικές ορδές των ΜΑΤ, σε συνδυασμό προς την ηλικιακή και κοινωνική σύνθεσή της (“νοικοκυραίοι” και “μπαχαλαίοι” παρέα στα οδοφράγματα), αναγκάζουν το χρεοκοπημένο σύστημα να λάβει υπόψη του ότι μπορεί και να' ναι αντιμέτωπο με το χειρότερο εφιάλτη του: ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!

askordoulakos
Βαθύ Κόκκινο
Σημ.axinosp:Ποτέ ξανά σε διαδήλωση χωρίς τα όπλα μου, κράνος, μάσκα, μπουφάν μοτοσυκλέτας με βάτες, παλούκι με σημαιάκι ή ομπρέλα, μην το γελάτε δείτε τη φωτό, άσε που σε προστατεύει εκτός από την βροχή, αλλά και από τις αντλίες και μετά να δείτε που θα πάνε τα ΜΑΤ!!)

1 σχόλιο:

KnowDame είπε...

Για τις αντλίες που λες, επειδή μερικοί μπορεί να τις νομίζουν πιό ακίνδυνες σε σύγκριση με τα δακρυγόνα, κροτίδες κλπ.
δες αυτό http://reallyopenuniversity.wordpress.com/2010/12/13/the-truth-about-water-cannons/