Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Άθεοι εναντίον αγιορείτη μοναχού με € 2,5 εκ.

ΣΔΟΕ και ΕΛΑΣ ερευνούν την υπόθεση ενός μοναχού του Αγίου Όρους, αλλά βρίσκεται σε γυναικεία μονή στην Ημαθία και στο λογαριασμό του βρέθηκαν 2,5 εκ. ευρώ με κινήσεις χρημάτων προς συγγενικά του πρόσωπα
Την υπόθεση ενός μοναχού με καταθέσεις ύψους 2,5 εκ, ευρώ και κινήσεις του λογαριασμού του προς συγγενικά του πρόσωπα ερευνά το ΣΔΟΕ.
Ο μοναχός, που είναι Αγιορείτης, αλλά βρίσκεται σε μονή της Ημαθίας, βρέθηκε να διαθέτει στο λογαριασμό του, 2,5 εκ. ευρώ και η έρευνα του ΣΔΟΕ αποκάλυψες πλήθος κινήσεων χρημάτων προς συγγενικά του πρόσωπα.
Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι τα χρήματα προέρχονται από παγκάρια και δωρεές και προορίζονται για την ανέγερση μονής, ωστόσο το ΣΔΟΕ συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση καθώς δεν έχει δηλωθεί επίσημα η προέλευση του ποσού ενώ εντύπωση προκαλούν οι κινήσεις του λογαριασμού σε συγγενείς του μοναχού.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση της Εκκλησίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η τοπική μητρόπολη φέρεται να στηρίζει τους ισχυρισμούς του μοναχού.
Την υπόθεση έχουν αναλάβει από κοινού ΣΔΟΕ και ΕΛΑΣ.....
Ροΐδη Εμμονές

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Βαθύπλουτος μοναχός σε γυναικεία μονή... Γουστάρω τρελλά! Αλήθεια, οι συγγενείς του ποιοι είναι;;;