Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Pravda: Τα UFO θα είναι εδώ το Δεκέμβριο του 2012.

Three giant spaceships to attack Earth in 2012? – Read the full article in english language
Σαν να μην μας έφταναν τα UFO που ήδη ζουν ανάμεσα μας, σύμφωνα με τη Ρωσική εφημερίδα PRAVDA, το Δεκέμβριο του 2012 θα φτάσουν στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια. Το μεγαλύτερο εξ’ αυτών έχει πλάτος 240 χιλιόμετρα, ενώ τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στο πλανήτη Πλούτωνα. Το πρόβλημα σύμφωνα με το δημοσιευμα είναι πως δεν έρχονται για μια απλή …γνωριμία, αλλά με “επιθετικό” πνέυμα.
Τα συγκεκριμένα εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη εντοπιστεί από τη NASA, παρακολουθούνται και παράλληλα αξιολογούνται. Οι Κινέζοι κατηγορούν τις ΗΠΑ πως σε συνεχόμενη βάση αποκρύπτουν σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τους εξωγήινους και τις …επισκέψεις τους στο πλανήτη μας, ενώ στο δια ταύτα στα τέλη του 2012 θα δούμε τι από όλα που σε συνεχόμενη βάση δημοσιεύονται έχουν ή όχι ισχύ.
Geopolitics & Daily News
Σημ.axinosp:Κατ' αρχήν το άρθρο της PRAVDA, είναι μια μεγάλη παπαριά από μόνο του, για τους λόγους ότι δεν υπάρχει πουθενά τεκμηρίωση για ανακοίνωση από το SETI, της ύπαρξης τριών διαστημόπλοιων στην τροχιά του Πλούτωνα.
Δεύτερο το άρθρο μας λέει, ότι υπάρχει άνθρώπινος σκελετός στην επιφάνοια της Σελήνης και ότι αυτός είναι το αποτέλεσμα απαγωγής από εξωγήινο διαστημόπλοιο" a human carcass on the surface of the Moon. Some of the bones in the carcass were missing, the official said. The human corpse must have been dropped on the Moon from an alien spaceship, whereas the extraterrestrials kept some tissue samples for research.The photos were taken by a lunar probe. The absence of air makes it possible to capture minute details from the lunar orbit. The pictures of the carcass were very clear.", που είναι η φωτογραφία του σκελετού, πως ξέρουν ότι είναι αποτέλεσμα απαγωγής, εδώ υπάρχει σιωπή ιχθύος. Εδώ δεν μπορούμε να δούμε κάποιες τεράστιες κατασκευές που υπάρχουν πάνω στην Σελήνη, γιατί έχει πέσει "επεξεργασία" από την ΝΑΣΑ, θα δούμε και σκελετό από δορυφόρο (αλήθεια πoιόν;;), που λαμβάνει φωτογραφίες από τα 15 χιλ. στην τροχιά της Σελήνης;;
Τρίτο αν θέλετε πραγματικά να δείτε διαστημόπλοια που διασχίζουν το διάστημα, δείτε αυτό το Βίντεο:

Μετά μπείτε στο Sky-map και εκεί που λέει "Find" βάλτε τις μια μια τις παρακάτω συντεταγμένες

19 25 12, -89 46 03 - first big object recorded
16 19 35, -88 43 10 - cylindrical object
02 26 39, -89 43 13 - circular
08 50 47, -89 38 09 - curved

14 38 50, -88 40 42 - curved
14 59 06, -88 21 24 - curved
23 13 00, -88 53 11 - curved
19 26 51, -88 42 38 - cylindrical, looking like ship with traces

Επίσης δείτε και αυτές τις πρόσφατα κατεβασμένες από εμένα τον ίδιο, φωτογραφίες από το τηλεσκόπιο SOHO της ΝΑΣΑ.
Πολλές από αυτές ίσως να μην "υπάρχουν" πια στην Ιστοσελίδα του SOHO, γιατί η ΝΑΣΑ, πολλές φορές τις σβήνει, την επόμενη μέρα.



Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία κάποιων να ψάχνουν για μυστήρια και θεωρίες συνομωσίας, αλλά δεν χρειάζεται να γινόμαστε γελοίοι, σαν την PRAVDA.
Αν πραγματικά θέλετε να δείτε ΑΤΙΑ απλά ακολουθείστε τις οδηγίες εδώ και εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ...

Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία κάποιων να ψάχνουν για μυστήρια και θεωρίες συνομωσίας, αλλά δεν χρειάζεται να γινόμαστε γελοίοι, σαν την PRAVDA.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΕΙΣ?

axinosp είπε...

Γιατί υπάρχει "κάτι" εκεί έξω, που κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν, να παραπληροφορήσουν και ότι άλλο βάζει ο νους. "Οι άνθρωποι της κουλτούρας μας , έχουν διδαχθεί να πιστεύουν, πως το νομισματικό σύστημα παράγει κίνητρα: Αν έχουν πρόσβαση στα πάντα, γιατί να θέλουν να κάνουν κάτι; Θα χάνανε το κίνητρό τους. Αυτό σας διδάσκουν για να υποστηρίζετε το νομισματικό σύστημα. Αν βγάλετε τα λεφτά από το σενάριο, θα υπάρχουν άλλα κίνητρα, πολύ διαφορετικά κίνητρα. Αν οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε όλα τα αγαθά, τα κίνητρά τους αλλάζουν. Τι θα λέγατε για το φεγγάρι και τα
αστέρια; Ορίστε νέα κίνητρα."
Zeitgeist Addendum