Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

2010 Η χειρότερη χρονιά στις χρεοκοπίες των τραπεζών από το 1992


Washington Post
Μετάφραση:axinosp

Περισσότερες τράπεζες πτώχευσαν στις ΗΠΑ αυτό το έτος από ό, τι σε οποιοδήποτε έτος μετά το 1992, κατά τη διάρκεια της κρίσης των αποταμιεύσεων και δανείων, σύμφωνα με την Federal Deposit Insurance
Εν μέσω υψηλής ανεργίας, μια οικονομία που χαροπαλεύει και ακόμα μια κατεστραμμένη αγορά ακινήτων, το έθνος θα κλείσει τη χρονιά με 157 πτωχεύσεις τραπεζών, πάνω από τις 140 του 2009. Μόλις το 2006, πριν η φούσκα σκάσει, δεν υπήρχαν πτωχεύσεις.
Τώρα, υπάρχουν περισσότερες στον ορίζοντα.

Η λίστα της FDIC των τραπεζών με "πρόβλημα" - εκείνες των οποίων οι αδυναμίες "απειλούν τη συνέχιση της οικονομικής τους βιωσιμότητας" - ανήλθε στις 860 από τις 30 του Σεπτέμβρη, στα υψηλότερα επίπεδα από το 1993. Ιστορικά, περίπου το ένα πέμπτο των τραπεζών σχετικά με τον κατάλογο παρακολούθησης, θα καταλήξουν σε πτώχευση.

Οι Τραπεζικές πτωχεύσεις έχουν φτάσει το ασφαλιστικό ταμείο της FDIC στα κόκκινα, αλλά ο οργανισμός προβλέπει ότι θα έχει αρκετά περισσότερα χρήματα για την κάλυψη των προβλέψιμων εξόδων για πτωχεύσεις από το 2014....

Δεν υπάρχουν σχόλια: