Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Το ΔΝΤ ολοκλήρωσε την πώληση 403,3 τόνων χρυσού

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την πώληση του 1/8 των αποθέματων του σε χρυσό (403,3 τόνους), όπως είχε πει από το 2008 για να ενισχύσει τα οικονομικά του.

Μετά την ανακοίνωση του ΔΝΤ, ο χρυσός ενισχύθηκε φθάνοντας κοντά στα 1.400 δολάρια η ουγγιά.

Ο χρυσός για άμεση παράδοση σημείωσε άνοδο έως 0,4% στα 1.391,02 δολάρια. Το ΔΝΤ δεν αποκάλυψε το ύψος των κεφαλαίων που άντλησε από την πώληση.

Πάνω από το 50% αγόρασαν οι κεντρικές τράπεζες της Ινδίας, της Σρι Λάνκα, του Μαυρικίου και του Μπανγκλαντές, σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις. Το σχέδιο πώλησης χρυσού από το ΔΝΤ, είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2009.

Από τις αρχές του έτους ο χρυσός καταγράφει κέρδη της τάξεως του 27% περίπου, ενώ φέρτος είανι το 10ο συνεχόμενο έτος όπου ο χρυσός σημειώνει κέρδη.

Νωρίτερα, τον Δεκέμβριο, είχε ανέλθει στο επίπεδο-ρεκόρ των 1.431,25 δολαρίων η ουγγιά και οδεύοντας να κλείσει δέκατο συνεχόμενο έτος με κέρδη.

Ο χρυσός, στα συμβόλαια παράδοσης Φεβρουαρίου, ενισχύθηκε κατά 0,2% στα 1.391,20 δολάρια.

Μαζί με τον χρυσό κέρδη σημειώνουν και άλλα μέταλλα, όπως το ασήμι (+0,2% στα 29,404 δολάρια η ουγγιά), το οποίο φέτος καταγράφει εκρητικά κέρδη της τάξεως του 74%.

Άνοδο 0,3% σημείωσε η πλατίνα (1.727,75 δολάρια), ενώ το παλλάδιο κινείται κοντά στα 755 δολάρια η ουγγιά.

Το Βήμα
Σημ.axinosp:Ο εναπομένων χρυσός της Αμερικής (ΔΝΤ,FED) σε λίγο τελειώνει.
Όταν πουλήσει και την τελευταία της ράβδο, σε Κίνα , Ινδία κλπ. απλά ο κόσμος θα γεμίσει με ένα ωραιότατο κομφετί δολαρίου που δεν θα κάνουν ούτε για κωλόχαρτο.
Μεταφέροντας η Αμερική όλη της την Βιομηχανική παραγωγή στην Κίνα το μόνο που θα προκαλέσει είναι η ολοσχερή καταστροφή της, αλλά απλά θα είναι αργά για να το καταλάβει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: