Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

15 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Θα μπορούσα να το σπάσω σε 5 διαφορετικές δημοσιεύσεις και επιφυλάσσομαι να το κάνω για κάποια κομμάτια του.Το αφήνω όμως εδώ ως μια δημοσίευση γιατί συνιστά μια ολότητα]

H 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ είναι ακόμη νωπή και φρέσκια.

Ο κόσμος προσπαθεί ακόμη να την αφομοιώσει.

Συνέβησαν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο σε τόσο μικρό μέρος, με τόσο πολύ κόσμο και σε τόσα πολλά περιστατικά ώστε μόνο η θύμηση της να είναι ζαλιστική.

Τα γεγονότα της μέρας είχαν άμεσα παγκόσμιο αντίκτυπο με έναν σοκαριστικό και σκανδαλώδες τρόπο καθώς τα εκτός ελλάδας ΜΜΕ προσπάθησαν να τα λογοκρίνουν.

Όμως στην εποχή μας οι απόπειρες λογοκρισίας γυρνάνε ανάποδα και τονίζουν ακόμη περισσότερο τις τέως απόρρητες ειδήσεις.

Χαμός έχει γίνει σε αυτό το βίντεο που μεταδόθηκε από ρωσικό μέσο ενημερωσης και με το οποίο ενημερώθηκε κι ο υπόλοιπος πλανήτης.

(η μαγεία του παγκόσμιου, αδιαμεσολάβητου και αποκεντρωμένου ίντερνετ)

Το βίντεο έχει χαρακτηριστεί από το youtube ακατάλληλο παρότι έχει τεράστιο αριθμό από likes και παρότι απλά απεικονίζει τα γεγονότα όπως αυτά έγιναν.

Το ποστάρω για πολλούς λόγους. Ένας από τους πολλούς είναι γιατί σε αυτό ξεμπροστιάζεται το ψέμμα της σημερινής χουντοτηλεόρασης.Όλα τα κανάλια αναμετάδωσαν τα γεγονότα με τεχνικές μοντάζ που αλλάζουν το νόημα τους.

Για παράδειγμα έδειξαν πλάνα που παραπλανητικά φαίνεται ένα κτίριο να καίγεται και τους διαδηλωτές να ορμάνε με μολότωφ για να κάψουν άλλα.

Κανένα κτίριο δεν κάηκε όμως!Κοιτάξτε προσεκτικά την στιγμή 1.41. Εκεί καθαρά φαίνεται ότι υπάρχει διμοιρία στην στοά και ότι διαδηλωτές επιτίθενται σε αυτήν.Οι φωτιές που φαίνονται να καίνε εσωτερικά το κτίριο είναι αντιφέγγισμα και όχι πραγματικές όπως άφησαν να εννοηθούν τα τηλεοπτικά πλάνα!Η στιγμή του 1.41 εξαφανίστηκε από το μοντάζ τους για να νομίζει ο κόσμος ότι πάλι κάποιοι ήθελαν να κάψουν στα τυφλά τα κτίρια του κέντρου!
Το βίντεο έχει προσελκύσει χιλιάδες σχόλια από όλο τον κόσμο και ακόμη και τώρα συνεχίζεται να σχολιάζεται με αμείωτη ένταση.

Τα σχόλια στην πλειοψηφία τους είναι διθυραμβικά και άκρως επαινετικά για την εξεγερσιακότητα του λαού μας.

Μηνύματα αλληλεγγύης από τουρκία, μακεδονία, πορτογαλία, βραζιλία,βουλγαρία,αλβανία,αμερική(παρα πολλά από εκει),ρουμανία,ιταλία,αγγλία(επίσης πάρα πολλά),σουηδία,ρωσία,κορέα,μπαγκλαντές,γαλλία,ισπανία,ιρλανδία,μεξικό,νιγηρία,νότια αφρική και αργεντινή.(τουλάχιστον αυτές τις εθνικότητες βρήκα διαβάζοντας κάποια από τα χιλιάδες σχόλια)

Έχουν ανοίξει εκεί ακόμη και φιλοσοφικές συζητήσεις για το πως είναι η ζωή χωρίς χρήμα και καπιταλισμό.

Τα γεγονότα έδωσαν σίγουρα παγκόσμια έμπνευση και κουράγιο.

Σχόλια όπως
“οι Έλληνες ξέρουν πώς να εξεγείρονται”"έχουν τις καλύτερες τεχνικές αντιμετώπισης των ΜΑΤ”,”
οι ταραχές στο Λονδίνο ήταν ένα sit in μπροστά σε αυτό που έγινε στην Αθήνα”,
”έτσι θα είναι η νέα Υόρκη μετά τα από δύο χρόνια”,
”αυτή είναι χώρα, με αρχίδια όχι όπως εμείς οι κότες οι αμερικανοι”,
”κοίτα!χρησιμοποιούν πυροσβεστήρα ψεκάζοντας. Τα ΜΑΤ Υπέροχη ιδέα!”,
“τους είχαμε πεθαμένους μετά από 5 Μάη αλλά κοίτα πόσο γρήγορα οργανώθηκαν και έκαναν αντεπίθεση!”,(Γερμανός)”,
“ξεκίνησε η παγκόσμια εξέγερση. Η Αθήνα δείχνει τον δρόμο
(Γάλλος)”,
“ρε όλο τον κόσμο τον κάναν μια φαβέλα .κοίτα τι έκανε στην Ελλάδα το ΔΝΤ
(βραζιλιάνος),”,
“μια μόνο λέξη respect”,”respect στο παλικάρι 1.30 χρόνο βίντεο”
(Ιταλός),
”αυτό είναι πόλεμος κυριολεκτικά !για ποια δημοκρατία μιλάτε στην Ευρώπη. Χούντα πινοσέτ έχει στην Ελλάδα και ο κόσμος εξεγείρεται”
(Αυστραλός)”,
”να είχαμε οι ιρλανδοί το θάρρος και τον τσαμπουκά των Ελλήνων και δεν θα είχαμε υποδουλωθεί. Αλλά για τον πούτσο είμαστε. Ρε ξυπνήστε”
(ιρλανδός φυσικά)”,
”βόμβες μολότοφ!ρε αυτό θέλουν για να τους λιώσουμε!την παλιά κλασική μέθοδο αντιμετώπισης των ΜΑΤ
(Ισπανός)”,
”ο Αϊνστάιν είχε πει ότι ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει με φωτιές και πέτρες και ρόπαλα. Στην Αθήνα μόλις ξεκίνησε ο τέταρτος παγκόσμιος κατά των δυνάμεων του χρήματος και της καταστολής”
(Ολλανδός)“,
”σας αγαπάμε και είμαστε δίπλα σας, πολεμάτε για όλους μας
(Μεξικανός)”,
”δείχνετε τον δρόμο”
(Ρώσος),
“αλληλεγγύη από χ χώρα“
(από όλες τις χώρες)
είναι μόνο ενδεικτικά της βαθιάς εντύπωσης που προκάλεσαν τα γεγονότα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σχολιαστές χωρίς σύνορα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τις "καλυτερες (λεμε τωρα) τεχνικες" αντιμετωπισης των ματ τις ειχα δει πολλα χρονια πριν στην κρατικη τηλεοραση που εδειχνε αντιστοιχα γεγονοτα που συνεβαιναν στην κορεα αν θυμαμαι καλα... οι φοιτητες συντεταγμενοι σε φαλαγγα και κρατωντας μπροστα τους ασπιδα δλδ φουσκωμενες σαμπρελες απο τρακτερ (!!!) στριμωχναν τα ματ στις γωνιες και τα ξεβρακωναν (δλδ τους αφαιρουσαν τα οπλα: ασπιδες γκλομπ μασκες κλπ)

λοοοοοολ