Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

O Ashton Kutcher στο Men's Fitness:Προετοιμάζεται για τον Αρμαγεδώνα

Ο Ashton Kutcher προπονείται σκληρά για την αποκάλυψη, αλλά αυτό δεν είναι ρόλος για την μεγάλη οθόνη: φοβάται ότι ο Αρμαγεδδών έρχεται.

Μιλώντας στον Men's Fitness, ο Kutcher προβλέπει ότι το “τέλος του κόσμου" είναι καθοδόν , και θέλει να προετοιμαστεί για την αναπόφευκτη τρέλα.

"Δεν θα αργήσει πολύ, σας λέω. Δεν θα πάρει πολύ στους ανθρώπους να χτυπήσει ο πανικός. Η ευκολία που οι άνθρωποι βασίζονται στην ηλεκτρική ενέργεια μόνο. Αρχίστε να κλείνετε το ηλεκτρικό ρεύμα και τους δορυφόρους, και οι άνθρωποι θα χάσουν τον μπούσουλα. Οι άνθρωποι δεν θα έχουν πια χάρτες. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα iPhones τους ή τα συστήματα GPS, οπότε αν δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, κανείς δεν θα έχει χάρτες. "

Και μετά τι; Ο τρόπος που ο Kutcher το βλέπει, είναι ότι το χάος θα ξεσπάσει.

" Οι άνθρωποι θα οδηγηθούν εκεί. Αυτή η γη δεν είναι δική σας, πρέπει να αποδείξετε ότι είναι δική σας, και το μόνο πράγμα που μπορεί να αποδείξει ότι είναι δική σας βρίσκεται σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο. Και μετά ,ποια θα είναι η αξία του χρήματος, και ποιανού θα είναι τα τρόφιμα ; Τα συστήματα συναγερμού στα σπίτια μας δεν θα λειτουργούν πλέον, ούτε η θέρμανση μας, η αποκομιδή των σκουπιδιών μας, οι θερμοσίφωνες ζεστού νερού που λειτουργούν με φυσικό αέριο, αλλά εξαρτώνται από την ηλεκτρική ενέργεια .Τι θα συμβεί όταν χαθούν όλες τις σύγχρονες ανέσεις μας ; Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ο ίδιοι την οικογένειά μας σε ένα ασφαλές μέρος όπου δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν. "

“Όταν κόπηκε το ρεύμα τα περασμένα Χριστούγεννα Ήταν 20 βαθμούς κάτω από το μηδέν. βγάλαμε τα όπλα έξω και ανάψαμε φωτιά. Επήγαμε στο μανάβικο, και οι πόρτες ήταν ανοικτές επειδή ήταν όλες ηλεκτρικές. Οι άνθρωποι πήγαιναν μέσα έξω, σκουπίζοντας τα πάντα από τα ράφια. "

Σχετικά με την εκπαίδευση που κάνει στο σώμα του: Ο Ashton απολαμβάνει να τρέχει στο Runyon φαράγγι του Λος Αντζελες κοντά στο σπίτι του, καθώς να κάνει και μια ώρα γιόγκα Bikram. Μαθαίνει επίσης Krav Maga, η οποία είναι μια τεχνική μάχης που χρησιμοποιείται από τον ισραηλινό στρατό και από ελίτ των ειδικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο.
"Όλη η φυσική μου κατάσταση είναι εντελώς προσαρμοσμένη γύρω από το τέλος του κόσμου. Μένω σε φόρμα για κανένα άλλο λόγο, παρά για να σώσω τους ανθρώπους που νοιάζομαι ."

Ακούγεται σαν ο πιο δύσκολος ρόλο του.
Μετάφραση:Axinosp

huffingtonpost

justjared

Δεν υπάρχουν σχόλια: