Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ιεραρχία. Αντιμνημονιακός αφορισμός από άμβωνος

Η Ιεραρχία για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια υψώνει τους τόνους κατά της κυβέρνησης και μ' ένα κείμενο τεσσάρων σελίδων με τον γενικό τίτλο «Προς τον Λαό - Η Εκκλησία απέναντι στη σύγχρονη κρίση», κάνει λόγο για «πολιτικούς εντολοδόχους» των «δανειστών».

«Η Εκκλησία απέναντι στην κρίση» είναι ο τίτλος στο κείμενο που ενέκρινε η Ιεραρχία για να διαβαστεί στις εκκλησίες

Σύμφωνα με τους ιεράρχες: «Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές της». Το τεσσάρων σελίδων κείμενο που θα διαβαστεί την Κυριακή στις Εκκλησίες μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είναι αλήθεια ότι αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας είναι πρωτόγνωρο και συνταρακτικό. Μαζί με την πνευματική, κοινωνική και οικονομική κρίση συμβαδίζει και η πάσης φύσεως ανατροπή. Πρόκειται για προσπάθεια εκρίζωσης και εκθεμελίωσης πολλών παραδεδομένων, τα οποία ώς τώρα θεωρούνταν αυτονόητα για τη ζωή του τόπου μας. Από κοινωνικής πλευράς επιχειρείται μια ανατροπή δεδομένων και δικαιωμάτων και μάλιστα με ένα πρωτοφανές επιχείρημα. Τα απαιτούν τα μέτρα οι δανειστές μας. Δηλώνουμε δηλαδή ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυριάρχων - δανειστών μας».

Ασκεί κριτική στους πολιτικούς που «εδώ και δεκαετίες» είναι τα ίδια. Και αναρωτιούνται οι ιεράρχες «πώς τότε (σ.σ. στο παρελθόν) υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος, γνωρίζοντας ότι οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και σήμερα αισθάνονται ασφαλείς, γιατί ενεργούν ως εντολοδόχοι;».
Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Αν νομίζετε ότι βγάζοντας ένα κείμενο θα γλυτώσετε κουφάλες από την μανία του λαού, είστε πολύ γελασμένοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: