Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τα χριστούγεννα είναι... διαβολικά


Με τα ...Χριστούγεννα φαίνεται ότι τα έβαλαν φανατικοί Ισλαμιστές στην Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένα οργάνωση Μουσουλμάνων, με εκτεταμένη αφισσόκοληση στις κεντρικές πόλεις της χώρας , κατηγορεί την περίοδο των Χριστουγέννων με τον ..μισό ποινικό κώδικα.

Πιο αναλύτικα στην αφίσα καταγράφονται τα "εγκλήματα'' που συμβαίνουν κατά την εορταστική περίοδο όπως η χρήση ναρκωτικών ουσιών , ο βιασμός , η παιδοφιλία και υπερβολική κατανάλωση ποτού.

Βουλευτές των 'Εργατικών'' με δηλώσεις του στην Daily Mail τόνισαν ότι οι αφίσες είναι '' 'άκρως προσβλητικές και πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τους κεντρικούς δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας''.

Αντιθέτως ο 27χρόνος ιθύνων νους της καμπάνιας Abu Rumaysah ενάντια στα Χριστούγεννα τόνισε ότι '' Tα Χριστούγεννα είναι ένα ψέμα και είναι υποχρέωση κάθε πιστού μουσουλμάνου να το καταγγείλει".
Real.gr
Σημ.axinosp:"Προσοχή τα Χριστούγεννα είναι ο δρόμος για την κόλαση"
Τα "φρούτα" των Χριστουγέννων:
Την πρώτη ημέρα των Χριστουγέννων η αληθινή αγάπη μου με κόλησε Αφροδίσια
Την 2η ημέρα χρέος
Την 3η βιασμό
Την 4η εγκυμοσύνη σε ανήλικες
* ακολουθούμενη από μια άμβλωση
* ρέιβ πάρτι
* ισχυρίζονται ότι ο θεός έχει ένα γιο
* βλασφημία
* εκμετάλλευση
* ασυδοσία
* νυχτερινά κέντρα
* εγκλήματα
* παιδεραστία
* ειδωλολατρεία
* ενδοοικογενειακή βία
* έλλειψη στέγης
* αλκοόλ
* ναρκωτικά ...
μας λένε κάποιοι Μουσουλμάνοι στην Βρετανία

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ" (ή όπως αλλιώς επιθυμούν να βαφτίζουν αυτό το τουρλουμπούκι)... Καλά Χριστούγεννα (ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, γιατί δεν είναι μακριά η ώρα που θα απαγορεύονται οι εορταστικές εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους, για να μην προσβάλλονται τα ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ κλπ των μεταναστών). Αλήθεια, εμάς τους άθεους, υλιστές και αγνωστικιστές ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ εδώ και τόσα χρόνια;;;