Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μυστικοί αστυνομικοί; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Λεφτά υπάρχουν ή υπήρχαν ή δεν υπάρχουν. Το ψάχνουμε το θέμα. Πάντως στο θέμα “μυστικοί αστυνομικοί” η κυβέρνηση είναι καθαρή. Δεν υπάρχουν, όπως μας ενημέρωσε ο Παπουτσής. Τι κι άν τους είδαμε σε φωτογραφίες και video; Ούτε τους έδειξε ούτε τους σχολίασε ο Πρετεντέρης και η μπάντα του άρα …δεν υπάρχουν. Περάσαμε πια στην εποχή που το ψέμα δεν χρωστάει να είναι πιστευτό. Γιατί είναι τόσο πολύ που χάνεις τον λογαριασμό. Πληθωριστικό ψέμα λέγεται, που όσο περισσότερο και πιο ξεδιάντροπο είναι, τόσο πέφτει και η αξία του και η προσοχή που λαμβάνει από τον κόσμο. Τόσο λιγότερο θυμώνεις και απλά βαριέσαι. Και τόσο περισσότερο ψέμα θα ακούμε, όσο λιγότερο η εξουσία ενδιαφέρεται να κυβερνά με την συναίνεση της κοινωνίας. Το έχουν πάρει απόφαση ότι τον λαό δεν τον χρειάζονται οπότε του κάνουν και του λένε ότι θέλουν. Άλλωστε όλοι περαστικοί είμαστε από τούτη την πλάση. Την δουλειά τους θα κάνουν και θα φύγουν. Το ξέρουν κι αυτοί πια και δεν το παλεύουν.

Αναδημοσίευση από antistachef.wordpress.com
Βαθύ Κόκκινο

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Με λίγα λόγια, αυτοί οι κουκουλοφόροι (που πέταγαν τις μολότωφ στη διαδήλωση της 15ης Δεκεμβρίου κατόπιν συνεννοήσεως με τα ΜΑΤ) ήταν κολλητάρια τους, και είπαν να τα πούνε λίγο, βρε αδελφέ, μέρες που είναι... Ακόμα καλύτερα, που ο Παπουτσής παραδέχεται ότι δεν ήταν μυστικοί, αλλά φίλοι! Για να ξέρουμε τι παρέες έχει αυτή η Κυβέρνηση: ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΟΛΚΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!