Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Παναττική στάση εργασίας την Τετάρτη

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 15ης Δεκέμβρη, καθώς και τη δυναμική παρουσία των εργαζομένων, των άνεργων, των νέων και των συνταξιούχων στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις βάρβαρες πολιτικές της Κυβέρνησης και της Τρόϊκα, που ισοπεδώνουν τα μισθολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματά μας.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θέλει ταυτόχρονα να καταγγείλει τον αυταρχισμό και τις βάρβαρες επιθέσεις της αστυνομίας που με τη χρήση βίας, χημικών, τις μαζικές συλλήψεις θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και να καταστείλουν τους αγώνες.

Καταδικάζει επίσης την επίθεση σε βάρος Βουλευτή και τονίζει για μια ακόμη φορά, ότι αυτές οι πρακτικές δεν εξυπηρετούν τον αγώνα των εργαζομένων.

Καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα.

Στα πλαίσια αυτά προκηρύσσει μαζί με τη Γ.Σ.Ε.Ε. παναττική στάση εργασίας την Τετάρτη 22 Δεκέμβρη, από τις 12.οο έως τις 15.οο ή έως τη λήξη του ωραρίου, ημέρα που θα ψηφίζεται ο αντιλαϊκός προϋπολογισμός και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 1.οο το μεσημέρι, έξω από τη Βουλή.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

i-reporter
Σημ.axinosp:Ούτε 24 Απεργία δεν κηρύξατε ρε παλιολιοτόμαρα μην κατέβει πολύς κόσμος και γίνει αυτό που έγινε στις 15 Δεκέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: