Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Πλαζ στο Σύνταγμα

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Αθηναίους το τουρνουά beach volley "Athens Golden Cup" που διεξάγεται στην πλατεία Συντάγματος. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης υλοποίησε την υπόσχεσή του και τώρα προετοιμάζεται, ώστε τον επόμενο χειμώνα να είναι έτοιμο το χιονοδρομικό κέντρο στην Ομόνοια.

Οι αγώνες beach volley θα γίνονται στο εξής σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας, ώστε οι παραλίες να είναι εντελώς ελεύθερες και να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Το μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται με τους αγώνες beach volley στο Σύνταγμα είναι πως -από τα δυνατά καρφιά- οι μπάλες βγαίνουν έξω από το γήπεδο και οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να τις κυνηγάνε ξυπόλητοι στην Ερμού και στη Μητροπόλεως.

Ο κ. Κακλαμάνης ετοιμάζεται τώρα να εγκαταστήσει τεράστιες νεροτσουλήθρες σε όλη την πλατεία Συντάγματος, ώστε να μην μπορούν οι διαδηλωτές να φτάσουν στη Βουλή και να την κάψουν.

Το μεγάλο παιχνίδι του τουρνουά beach volley θα διεξαχθεί το Σάββατο ανάμεσα στην ομάδα του Athens Pride και την ομάδα της Χρυσής Αυγής, με χορηγό το Lipton Ice Tea και έπαθλο –για τους νικητές- ένα μαγευτικό ταξίδι στη μαρτυρική Γάζα.

Μετά το τέλος του τουρνουά, το γήπεδο του beach volley θα παραμείνει στο Σύνταγμα, για να πηγαίνουν οι αδέσποτες γάτες της Αθήνας και να θάβουν στην άμμο τα κακάκια τους.

Πιτσιρίκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα!! (lol) πολύ καλό το ρεπορτάζ και τα σχόλια! Και φυσικά πολύ καλή η ιδέα της αξιοποίησης των πλατειών της Αθήνας για ψυχαγωγία και αθλητισμό! Μπράβο στο Δήμο για το beach volley, περάσαμε υπέροχα!