Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Free Israel from the Israelis!

Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το ιρλανδικό πλοίο Rachel Corrie -το οποίο κατευθυνόταν στη Γάζα- και το οδήγησε στο ισραηλινό λιμάνι Ασντότ. Η απόφαση του Ισραήλ να στραφεί στην πειρατεία και να οδηγεί τα πλοία στο έδαφός του πρέπει να αποτελέσει έμπνευση για την ελληνική κυβέρνηση:

Σε μια εξαιρετικά άσχημη χρονιά για τη χώρα μας και για τον ελληνικό τουρισμό, θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ισραήλ.

Ελληνικά πολεμικά πλοία θα κόβουν βόλτες στη Μεσόγειο, θα καταλαμβάνουν ξένα κρουαζιερόπλοια και θα τα οδηγούν σε ελληνικά λιμάνια. Εκεί οι τουρίστες θα αναγκάζονται να παραμείνουν μέχρι να ξοδέψουν όλα τους τα χρήματα και να φτάσουν τις πιστωτικές τους κάρτες στο όριο. Μετά θα ελευθερώνουμε τα πλοία, για να τους ξεφορτωθούμε.

Αν υπάρξουν διεθνείς αντιδράσεις για την πειρατεία στα κρουαζιερόπλοια, εμείς θα επικαλεστούμε το παράδειγμα του Ισραήλ που κάνει ό,τι γουστάρει και δεν του λέει κανείς τίποτα.

Βέβαια, υπάρχει και ένα εμπόδιο μάλλον αξεπέραστο: οι Έλληνες κομάντος δεν θα έχουν πρόβλημα να σαλτάρουν πάνω στα κρουαζιερόπλοια, να τα καταλάβουν και να τα οδηγήσουν στην Ελλάδα, αλλά αποκλείεται να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που θα τους περιμένουν στα λιμάνια της χώρας.
Πιτσιρίκος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Ανώνυμε παλιόπουστα, κάνε την προσευχή σου στον δαίμονα που λέγεται Γιαβέ γιατί τα ψωμιά σας τελειώσανε !