Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο Π. Βουρλούμης παραμένει πρόεδρος και διευθύνων στον ΟΤΕ

23/06/10

Πέντε νέα μέλη στο Δ.Σ. εξέλεξε ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ), κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου, και σε συνέχεια της υποβολής παραίτησης εκ μέρους των μελών του, κ.κ. Ι. Αϊβάζη, Χ. Δημητρίου, Λ. Ευαγγελίδη, Κ. Μίχαλου και Ι. Μπενόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα μέλη είναι τα ακόλουθα: κ.κ. Στάθη Ανέστη, Nικόλαο Καραμούζη, Μιχάλη Μπλέτσα, Δημήτρη Τζουγανάτο και Βασίλη Φουρλή, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, για το υπόλοιπο της θητείας εκάστου αυτών, που είναι μέχρι την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων του 2012, για όλα τα μέλη.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα, ως εξής:

Παναγής Βουρλούμης, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος - εκτελεστικό μέλος

Δημήτρης Τζουγανάτος, αντιπρόεδρος - ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Kevin Copp, εκτελεστικό μέλος

Guido Kerkoff, μη εκτελεστικό μέλος

Rainer Rathgeber, μη εκτελεστικό μέλος

Στάθης Ανέστης, μη εκτελεστικό μέλος

Nικόλαος Καραμούζης, μη εκτελεστικό μέλος

Μιχάλης Μπλέτσας, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

Παναγιώτης Ταμπούρλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

Βασίλης Φουρλής, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

ΕΧΠΡΕΣ
Σημ.axinosp:Για κακούργημα ο Π. Βουρλούμης μας έλεγαν τα Νέα στις 12 Ιουνίου και όχι μόνο δεν τον κούνησε κανένας όπως είχαμε προβλέψει στο σχόλιο μας, αλλά να, θυμηθήκαμε τον λεβέντη αυτόν, λόγω του νέου οικονομικού αστέρα Ιταλού Σκιόπα συμβούλου του ΓΑΠ, που όλως τυχαίως και αυτός, είναι μέλος της γνωστής λέσχης Μπίλντεμπεργκ, που ο Βουρλούμης ήταν χορηγός στην συνάντηση τους στον Αστέρα Βουλιαγμένης μαζί με τον Αράπογλου της τότε ΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: