Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Βενεζουέλα: η εθνοφρουρά κατέλαβε την κατοικία καναλάρχη

Την κατοικία του Νέλσον Μεσεράνε, μετόχου του τηλεοπτικού σταθμού Globovision, ο οποίος ασκεί έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης, κατέλαβε χθες η εθνοφρουρά της χώρας, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Η δικηγόρος του Μεσεράνε, Μάγκαλι Βάσκεζ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε οτι δεν έχουν εξηγηθεί οι λόγοι αυτής της πράξης.

Ο μέτοχος του Globovision, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απάτη, είναι επίσης πρόεδρος της Μπάνκο Φεντεράλ η οποία κρατικοποιήθηκε τον Ιούνιο. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες έχει κατηγορήσει τον Μεσεράνε ότι "έχει κλέψει τα χρήματα των επενδυτών" της Μπάνκο Φεντεράλ.

Ελευθεροτυπία
policenewsgr
Σημ.axinosp:Την είδηση ψάρεψα από το blog policenewsgr αυτή και αν ήταν είδηση με νόημα, για τον Νέλσον Μεσεράνε Τραπεζίτη της Μπάνκο Φεντεράλ της Βενεζουέλας που είχε και τον τηλεοπτικό σταθμό Globovision.
Καποιοι στην Βενεζουέλα τα έχουν και τα σέρνουν, Προβόπουλε, Σάλα, Κωστόπουλε, Λάτση, Βγενόπουλε, ετοιμαστείτε κορίτσια σε λίγο η σειρά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: