Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλεψη: Το πετρέλαιο στα $150 εως και $200 το βαρέλι!



WeAreChange-Greece

Σε άνοδο το πετρέλαιο λόγω ανησυχίας για την Ευρωζώνη

Το πετρέλαιο σημείωνε άνοδο για πρώτη φορά μετά από επτά ημέρες, καθώς οι ανησυχίες για το χρέος της ευρωζώνης στήριζαν το δολάριο, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις τα αποθέματα αργού εκτιμάται ότι αυξήθηκαν για πέμπτη φορά σε έξι εβδομάδες.
Ημερησία
Σημ.axinosp:Ο τρόμος για την κούρσα του πετρελαίου αρχίζει, βάλε και τον Άλεξ Τζόουνς με τις θεωρίες συνωμοσίας του που τα ρίχνει στα παιχνίδια της Νεοταξίτικης Ελίτ, έχει να γίνει της μουρλής !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: