Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Όμορφη, σέξι, σπάει τα charts, αλλά είναι… ψεύτικη!



Είναι όμορφη, επιτυχημένη, σέξι, κυριαρχεί στα charts της Ασίας και έχει εκατομμύρια θαυμαστές!

Ο λόγος για την νέα γιαπωνέζα ποπ σταρ Hatsune Miku, η οποία όμως διαφέρει κατά πολύ από τις υπόλοιπες, παγκόσμιου βεληνεκούς τραγουδίστριες αφού είναι… ολόγραμμα!

Η μικρούλα έχει κυριολεκτικά καταλάβει την ιαπωνική μουσική βιομηχανία. Οι συναυλίες της είναι πάντα sold out, με εκατομμύρια θαυμαστές να ουρλιάζουν και να φωνάζουν το όνομά της.

Η γλυκιά Miku είναι μια ψηφιακό «είδωλο», κατασκευασμένο από τους γιαπωνέζους τεχνικούς της εταιρείας Crypton Future Media.

Οι καταναλωτές μπορούν μάλιστα να «αγοράσουν» την Miku και να την προγραμματίσουν έτσι ώστε να τραγουδήσει οποίο τραγούδι θέλουν από την οθόνη του υπολογιστή τους!

Η Miku είναι μόλις 16 ετών και έχει ύψος 1,61. Η προσωπικότητά της όμως δεν είναι και τόσο σταθερή…

Οι κατασκευαστές δεν αποκαλύπτουν πολλά για την μικρούλα Miku και πολύ συχνά χρησιμοποιούν τις φωνές γνωστών γιαπωνέζων ηθοποιών, κάτι που αλλάζει αρκετά το εκάστοτε προφίλ της 16χρονης ψηφιακής σταρ!

Τα βίντεο από τις συναυλίες της Miku, μοιάζουν με ταινία επιστημονικής φαντασίας με την γιαπωνεζούλα να χορεύει και να τραγουδά τα γνωστά hits της.

Στην τελευταία της συναυλία μάλιστα εκατομμύρια θαυμαστές κρατούσαν light sticks και τραγουδούσαν τις επιτυχίες της σαν να ήταν πραγματική τραγουδίστρια.

Είναι η πρώτη φορά που ένα ολόγραμμα χρησιμοποιείται με αυτό τον τρόπο στην σκηνή, χορεύοντας και τραγουδώντας σαν αληθινή σταρ.

Η Hatsune Miku έχει γίνει τόσο μεγάλο «είδωλο» που έχει δικό της fan club, σελίδα στο Facebook και δική της δισκογραφική εταιρεία!

Έχει μάλιστα εμφανιστεί σε πολλά επεισόδια διάσημων παιδικών τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Αντε παιδιά και τον Έλβις τώρα "ζωντανά", τίποτε "UFO" στους Ουρανούς , τίποτε αγγέλους, δαίμονες, Θεούς, όλα τα έχει το μαγαζί διαλέχτε τώρα που γυρίζει !!

3 σχόλια:

Lost In Translation είπε...

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ,
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;;;;

Iptamenos Ollandos είπε...

Καλημέρα αδελφέ,
έχω μείνει άφωνος. Η κοπαδοποίηση σε όλο της το μεγαλείο!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα ωά. Αυτά τα προέβλεψε ο μέγας Shoji Kawamori στο Macross Plus το 1994. Η ολογραμμοτραγουδιάρα αυτή είναι ουσιαστικά υλοποίηση της Sharon Apple.