Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η ανυπέρβλητη εγκληματική βλακεία της λαϊκής πλειοψηφίας (About 50% of Greeks are certified, proven NON-voting idiots)


ΤΙ κερδίσατε ρε φωνακλάδες, που απείχατε στις εκλογές; Τέσσερεις στους δέκα είστε (οι τόσο μαλάκες) ώστε αν προσθέσουμε και τους υπόλοιπους deep-μαλάκες που ψήφισαν τα δύο μεγάλα σάπια κόμματα, είστε και πλειοψηφία εμπεριστατωμένων απερίγραπτων βλακών, τεκμηριωμένη. Ε, άϊ σιχτίρ γαϊδούρια, γλύψτε τώρα του αναβάτη σας τ’ αρχίδια, αφού του… τα κλάσατε (δια της αποχής) στο Διάστημα, με σιγαστήρα!
Ε ναι. Και μη θριαμβολογείτε κιόλας, ω ανυπέρβλητοι ηλίθιοι, που γίνατε -τάχαμου- δια της αποχής “πρώτο κόμμα”. Αν ήταν έτσι εύκολη η νίκη βρε μαλάκες (όταν “η αποχή πλειοψηφεί“) τόσα χρόνια η Αμερική δεν θάβγαζε εκτρώματα προέδρους. Διότι και εκεί πρώτο κόμμα είναι η αποχή: Aκριβώς ίδιοι σούπερ-ντούπερ-ανυπέρβλητοι ηλίθιοι, όπως κι εσείς. Φτου σας λοιπόν, μαλάκες. Στον πλανήτη Γη, η Βλακεία σας πλειοψηφεί.
Ορίστε τα χάλια σας, ηλίθιοι:
* Ηχηρό μήνυμα αποχής πάνω από 40%
Και η απάντηση στο “ηχηρό” μήνυμά σας (πριτς…): Ο κ. Παπανδρέου ερμήνευσε το αποτέλεσμα ως εντολή να συνεχίσει τις αλλαγές «για τη σωτηρία της χώρας».
Anti-IMF Collective Blog (formerly Omadeon)

Σημ.axinosp:Βλέπω έχει πέσει πολύ πίκρα στο μπλογκ, δεν πειράζει παιδιά περαστικά, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής, γιατί στεναχωριόμαστε για το 60% αποχής και δεν στεναχωριόμαστε για την ανύπαρκτη σε καιρό κρίσης Αριστερά, τα βάζετε με τον κόσμο που έκανε αποχή αλλά δεν τα βάζετε με την Αριστερά που στην κυριολεξία έσπρωξε το κόσμο στην αποχή.
Κατά αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ήμουν από την αρχή κάθετα υπέρ της αποχής, σαν αντίδραση για τα καραγκιοζιλίκια της Αριστεράς μεσούσης της κρίσης, μαζί με εμένα την ίδια γνώμη είχαν και τα 2/3 των ψηφοφόρων της Αριστεράς (αναφέρομαι τουλάχιστον για την Α' Αθηνών) που προτίμησαν αποχή παρά να ψηφίσουν το λαμόγιο τον Μητρόπουλο ή τον Καμίνη του ΠΑΣΟΚ .
Η Αριστερά δήλωσε άρνηση πεισματικά με το κατέβασμα στις εκλογές των πρωτοβουλιών των κατοίκων της Αθήνας και σαμποτάρισαν ανοιχτά τις πρωτοβουλίες αυτές , όταν κατάλαβαν ότι αυτές τους είχαν ξεπεράσει τόσο σε δυναμική όσο και σε θέσεις.
Ήθελαν τον κόσμο της Αριστεράς να τον «παρκάρουν» μέσα στις πρωτοβουλίες των κατοίκων όπως φάνηκε, μέχρι να λύσουν τα εσωκομματικά τους, δηλαδή το μοίρασμα της καρέκλας και μετά ως δια μαγείας να αποφασίσουν οι μεγάλοι (τα αρχίδια μου) ηγέτες της Κουμουνδούρου να πάρουν τα κουκιά που τους αναλογούσαν και να τα κάνουν έδρες στους Δήμους και τις Νομαρχίες, σκέψη εξόχως αριστερή.

Δυστυχώς για την Αριστερά και όχι μόνο (τι να πει το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ που έφαγαν μαύρισμα )τα πρόβατα το έσκασαν από τα κομματικά μαντριά και συζητούν από δω και εμπρός να βρουν τον μπροστάρη τους και όχι τον σφαγέα τους που τους πήγαινε κατευθείαν για σφαγή.

Δεν πιστεύω να είχατε την σκέψη ότι ο GAP θα παραδεχότανε την ήτα του, θα έπαιρνε το ελικόπτερο και θα έφευγε με εκλογές, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, ακόμα και να υπήρχε η σκέψη αυτή στο μυαλό του Παπανδρέου ο αρχηγός των Εθνικών Νταβατζήδων Μπόμπολας τον προσγείωσε απότομα στην συνάντηση τους στο Πεντελικό, απειλώντας τον, κουνώντας το δάκτυλο μπροστά στην μούρη, όπως έλεγε το ρεπορτάζ.

Τώρα για το νέο πολιτικό σκηνικό που ανοίγεται μπροστά μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ντόρα, Καραμανλής, Δημαράς, Κουβέλης, ΣΥΡΙΖΑ, Αλαβάνος, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χρυσή Αυγή) η λύση είναι μια και αυτή είναι εμείς οι ίδιοι οι πολίτες.

Ο Χειμώνας αυτός εκτός από Κατοχικός και βαρύς, είναι ευκαιρία να μαζευτούν οι παρέες και να ξαναχτίσουν κάτι καινούργιο από την αρχή, μακριά από τα απολιθώματα του Παρελθόντος

3 σχόλια:

Lost In Translation είπε...

Όπως ακριβώς "παρερμήνευσε" ο Forrest GAP το αποτέλεσμα των εκλογών, έτσι βλέπω ότι παρερμηνεύουν μερικοί την σημασία της ερμηνείας που πάσχισε ο προαναφερθείς να δώσει... Όπερ μεθερμηνευόμενον, από πότε θεωρείται άξια περισυλλογής η αναπόφευκτη δήλωση (που εμείς μεταφράζουμε ώς ερμηνεία) ενός ανθρώπου που δυσκολεύεται να περπατά και να μασά τσίχλα ταυτόχρονα ;;; Εν ολίγοις, τι ακριβώς περιμένατε ότι θα έλεγε το σαΐνι; "Παραιτούμαι, γιατί οδήγησα μια ελεύθερη χώρα σε Κατοχή και τους κατά κανόνα πολιτικοποιημένους πολίτες της στην Αποχή" ;;;

Ανώνυμος είπε...

Η αποχή είναι το πρώτο δείγμα της αφύπνισης μας.

Το μνημόνιο έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να σταθεί ο κόσμος να χαλάσει αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να πέσουν και οι τελευταίες μάσκες των κάθε λογής δωσιλόγων και μέσα στην "αριστερά".

Ο Έλληνας έχει μάθει αλλιώς και μόλις πάνε να βαλουν σε εφαρμογή τα πραγματικά δύσκολα, θα έρθει και η απάντηση του.

Ανώνυμος είπε...

Κατα τη γνωμη μου το συστημα χαιρεται με την αποχη,διοτι ευαγγελιζεται αμερικανικου τυπου εκλογες.Αν υπηρχε 0%αποχη και 60%ακυρο,σημαινει συναγερμο για συνειδητοποιημενους πολιτες,που ισως καποιος κακος πατριωτης προσεταιρισθει.Αν τωρα το60%ακυρο-λευκο μαυρισει με απειλες για τους πρακτοροπροδοτες πανικοβαλλεται.Δυστυχως ειμαστε μακραν αυτης της επιλογης,αλλα ποτε κανεις δεν ξερει...