Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας


Αρχικά τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα Νοτιοκορεάτες αξιωματούχους, έκαναν λόγο για τουλάχιστον 12 οβίδες που έπληξαν τη νοτιοκορεάτικη νήσο Yeonpyeong. Ωστόσο σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες τουλάχιστον 200 οβίδες έχουν πλήξει το νησί, ενώ φαίνεται ότι συνεχίζεται η επίθεση και αυτή την ώρα όπως έχει γίνει γνωστό ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος έχει μεταφερθεί σε υπόγειο καταφύγιο όπου και συνεδριάζει με κορυφαίους του συμβούλους.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα πολεμικά αεροσκάφη της Νότιας Κορέας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως μεταδίδουν τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 60 με 70 σπίτια έχουν πληγεί από τους βομβαρδισμούς, ενώ ορισμένοι αναφέρουν ότι ένα κτίριο επλήγη από τα βορειοκορεάτικα πυρά.

Επίσης όπως έγινε γνωστό η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έχει διακοπεί, ενώ ο στρατός εφαρμόζει το σχέδιο εκκένωσης του νησιού.

Σημειώνεται ότι η επίθεση συμπίπτει με την αναχώρηση του αμερικανού απεσταλμένου για τη Βόρεια Κορέα Στίβεν Μπόργουορθ από το Τόκιο για το Πεκίνο, όπου θα συναντηθεί με κινέζους αξιωματούχους για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της ύπαρξης βορειοκορεατικής μονάδας εμπλουτισμού ουρανίου.

Η είδηση του ένοπλου επεισοδίου επηρέασε και τις διεθνείς αγορές, με το γουόν να καταγράφει χαμηλό ενός μηνός και το ιαπωνικό γεν να σημειώνει σημαντική πτώση.

Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Η Κίτρινη φυλή το έχει βάλει σκοπό να την πιάσουν μαλάκα και να βγάλει τα μάτια της με Αμερικάνικη βοήθεια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: